Lionel Messi har gennem hans tid, som frontfigur for Adidas og Adizero, spillet i en række forskellige eksklusive modeller. Nu er Adidas klar med endnu end limited Adidas fodboldstøvler edition Adizero, i forbindelse med Messi’s 27 års fødselsdag. Messi bliver nemlig 27 år idag d. 24 juli og imorgen spiller Argentina mod Nigeria ved VM. Derfor forventes det også, at vi får Messi at se i de specielle Adizero til kampen mod Nigeria imorgen. Du kan i øvrigt se Messi løn her.

 

Farverig Adizero er en hyldest til Messi

Der er bestemt ikke sparet på farverne, på den nye limited Adizero. Den nye Adizero er baseret på Battle Pack designet, men har i stedet for sort og hvid fået hele seks farver. Hvid, orange, lilla, rød, grøn og blå er allesammen farver der er repræsenteret på den nye Adizero. Støvlen er altså en hyldest til den argentinske kaptajn, som indtil videre har scoret to mål i ligeså mange kampe ved VM 2014.

Messi bliver som nævnt 27 år og derfor er der kun lavet 27 par af den nye støvle. Hver par symbolisere og fejrer et år i Messi’s fantastiske liv. To af de par der er lavet, vil være signeret af selveste Lionel Messi og de bliver udloddet i konkurrencen @teamessi på hans fødselsdag.

Hvad synes du om den nye limited Adizero? Er det en du godt vil have fingrene i?