Adidas fodboldstøvler lancerede tidlgere på året deres nye Adizero model – Crazylight. Det var Gareth Bale der fik fornøjelsen af, at bære den usandsynligt lette fodboldstøvle. Sølle 130 gram er kampvægten for Adidas F50 Adizero Crazylight og det gør da også støvlen til den letteste fodboldstøvle nogensinde. Udover den lave vægt, så byder den nye Adizero Crazylight også på en ret vild farvekombination.

Forskellen på Adidas F50 Adizero og Adizero Crazylight.

Adidas har formået, at barbere hele 20 gram af vægten i forhold til en normal Adizero. Det gør at Adizero Crazylight fremstår skarpere, lettere og ikke mindst hurtigere end nogensinde før. Det kan være svært at få øje på, hvordan de 20 gram er forsvundet fra Crazylight i forhold til Adizero, fordi de to støvler ligner hinanden så meget. Adidas har haft stor fokus på materialerne på Crazylight.

Overdelen og sålen er lavet så tynde som overhovedet muligt og det har gjort, at støvlen er en del lettere end den normale Adizero. Den ekstremt tynde overdel gør også, at boldfølingen i Crazylight er endnu bedre end den er i Adizero. Den tynde overdel sætter sig meget tæt til foden, hvilket giver et godt fit og en god komfort.

Knopsystemet på Adizero Crazylight er også en lille smule anderledes end det, man ser på den normale Adizero. Adidas har bl.a. valgt at fjerne den midterste knop for, at spare et par gram på vægten. Sålen er ekstremt tynd, men den er fortsat lavet i det samme materialer som den normale Sprintframe. Selvom materialerne generelt er tyndere og lettere end normalt, så er de faktisk mindst ligeså holdbare som normalt.

Speed og letvægt i en smuk kombination – Find Adidas F50 Adizero Crazylight her.

Adidas har i mange år arbejdet for, at skabe de letteste fodboldstøvler på markedet og de arbejder bl.a. frem mod, at skabe den første fodboldstøvle, som vejer under 100 gram. Med Adidas F50 Adizero Crazylight har Adidas i den grad taget et skridt i den rigtige retning.

Se konkurrenterne fodboldstøvler nedenfor:

Nike fodboldstøvler

Puma fodboldstøvler