David Luiz blev i går udeladt af Chelseas trup til opgøret mod Manchester United. Det var en beslutning taget af Antonio Conte.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Og nu er det, som alle undrede sig over, hvorfor skete, nu endelig blevet afsløret. Grunden til, at David Luiz blev udeladt til søndagens kamp mod Manchester United.

The Times skriver, at Luiz blev udeladt fra fredagens træniing af træner Conte efter en diskussion om torsdagen, hvor Luiz satte spørgsmålstegn ved Contes taktikker.

Og efter danske Andreas Christensen blev valgt til at spille i den bagerste kæde imod Manchester United, kaster Conte nu tvivl over brasilianerens fremtid i klubben.

– Han bliver nødt til at arbejde meget hårdt sammen med de andre. Ellers vil han sidde på bænken eller på tribunen i resten af hans tid hos Chelsea.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

Conte og Luiz havde et par ord med hinanden i kølvandet på Chelseas Champions League-nederlag til AS Roma.

Luiz var heller ikke en del af forberedelserne til United-kampen, da han blev fortalt, at han ikke skulle træne med holdkammeraterne om fredagen.

Den 30-årige brasilianer trænede med klubbens ungdomsspillere lørdag morgen, og til kampen søndag, sad han på tribunen sammen med en række andre spillere, heriblandt landsmanden, Kenedy, som også blev vraget til truppen.

Luiz er den tredje stjernespiller, som Conte har haft et opgør med i Chelsea-tiden. Diego Costa blev i sidste sæson droppet af disciplinære årsager, og siden da også udeladt. Nemanja Matic skulle træne med klubbens ungdomspillere, før han forlod klubben til fordel for United denne sommer.

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS

Det sker der, når du tilbyder Cristiano Ronaldo en ugentlig løn på 10 kroner i FIFA 18

Ronaldo i krig med stjernespiller: Sælg ham – ellers smutter jeg!