Liverpool var spået til at hente Real Madrid-fløjspilleren, Denis Cheryshev i dette transfervindue, men nu skriver den engelske avis, Daily Express, at Arsenal har meldt sig ind i kampen om den russiske landsholdspiller.

Læs også: Newcastle øjner uruguayansk landsholdspiller

Denis Cheryshev var lejet ud til Villarreal i sidste sæson og er netop vendt hjem til Real Madrid. Dette bliver højst sandsynligt ikke et langvarigt ophold i den spanske storklub, da den spanske avis AS meddeler, at Arsenal overvejer at afgive et bud på den 24-årige russer, som er værdisat til knap 160 millioner kroner.

Begge klubber afviser Benzema skifte

Karim Benzema har også været rygtet til den engelske top-klub, men interessen for et kommende skifte er blevet afvist af begge klubber. Liverpool skulle efter sigende have været tæt på at hente Denis Cheryshev i sidste måned, men et skifte blev ikke tilfældet. Denis Cheryshev spillede 26 kampe for Villarreal sidste sæson, hvor det blev til 26 optrædener og 4 mål.

Liverpool træner, Brendan Rodgers har foreløbigt hentet syv spillere hvilket inkluderer spillere såsom Christian Benteke, James Milner, Roberto Firmino og Nathaniel Clyne.

Læs også: Vanvittige mål: De bedste frisparksmål i historien