Af Anders Lang Jensen

Den catalanske avis Sport har afholdt en afstemning om, hvilken spiller fans af FC Barcelona helst ser skifte til den catalanske storklub snarest. Mere end 400.000 stemte, hvorfor der nu danner sig et klart billede af, hvem der er ønsket mere end nogen anden. 

Det er selvfølgelig Philippe Coutinho, som tiltrækker sig flest stemmer fra fansene af klubben på mægtige Camp Nou. Hele 70 procent af stemmer gik til Liverpools brasilianske kreatør, som også ligner en Barca-spiller inden længe i dette transfervindue i januar måned.

LÆS OGSÅ: 

Nike i bommert: Afslører Coutinhos skifte til Barcelona!

Forhandlingerne tager fart, og i dag beretter flere store medier verden over, at den brasilianske stjerne kan færdiggøre et drømmeskifte til det catalanske allerede i denne weekend i dag eller i morgen. Fansene hos Barca ser altså ud til, at få hvad de ønsker mere end noget andet.

Den colombianske forsvarsspiller Yerry Mina er også blevet sat kraftigt i forbindelse med Barcelona og ligner ligesom Philippe Coutinho en mand, der skal trække den klassiske rød-blå trøje over hovedet. Men den unge defensivspiller fik dog blot 17 procent af stemmerne.

LÆS OGSÅ: 

Kæmpeskifte: Dansk landsholdsstjerne i Barcelonas søgelys

Det er ikke blot små medier og aviser Europa rundt, som melder om en snarlig transfer angiveligt med en pris på langt over 1 milliard danske kroner. De største aviser i særligt Spanien og England beretter, at det blot er et spørgsmål om tid, før Philippe Coutinho kan kalde sig FC Barcelona-spiller.

Den store catalanske avis Mundo Deportivo melder, at Barcelona sender 100 millioner engelske pund, som svarer til lidt over 900 millioner danske kroner i retning af Anfield. Derudover er der store ekstra klausuler og bonusser, der kan hæve beløbet til omkring 1,3 milliarder danske kroner.

Vi følger situationen omkring Philippe Coutinho tæt. I går berettede flere store medier, at præsidenten i FC Barcelona Josep Maria Bartomeu er rejst til det engelske for at sætte de sidste ting sammen og rejse hjem med en kontraktunderskrivelse på en Coutinho-transfer.

LÆS OGSÅ: 

Den dårligste FIFA 18-spiller: Han spiller i Manchester City!