Af Anders Lang Jensen

Manchester City og uskarphed foran kassen er ikke ting, der går hånd i hånd. Den engelske storklub har i denne sæson taget teten og marcherer frem mod et ganske enkelt suverænt engelsk mesterskab. 

Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Under Pep Guardiolas ledelse har de lyseblå fra Manchester scoret mål på samlebånd og samtidig lukket fint af defensivt. Holdet på Etihad Stadium har endnu ikke tabt en kamp i den engelske Premier League, og sæsonens anden halvdel er allerede i gang.

LÆS OGSÅ: 

Vanvid: To engelske storklubber kæmper om Jannik Vestergaard

Holdet har masser af kvalitet både i virkeligheden, men også i den fiktive verden hvor FIFA ligger standarden for fodboldspillet. Her er spillernes ratings afgørende, og FIFA rangerer spillerne ud fra deres virkelige niveau. Her tæller store stjerner som Kevin De Bruyne og Sergio Aguero.

Men der er også spillere i den helt anden ende af skalaen i FIFA-verdenen. Og faktisk har den dårligste spiller i FIFA tørnet ud for Manchester City for kort tid siden. David Faupala forlod Manchester City for under en måned siden, men statistik i FIFA viser hvorfor.

LÆS OGSÅ: 

Kæmpeskifte: Dansk landsholdsstjerne i Barcelonas søgelys

Og selvom han er hele 16 ratings højere end den dårligste spiller i FIFA 18, som ligger på imponerende 48, er Faupala den dårligste angriber i FIFA 18. Det viser statistik fra Futbin. Franskmanden er blevet brugt 13.599 gange i Ultimate Team.

Her er det med en scoringsprocent på vanvittige 0.07 i gennemsnit pr. kamp. På transfermarkedet i FIFA-verdenen koster den 62-ratede angriber hele 4000 coins. Det er altså langtfra skarpheden, man betaler for, ved at have den tidligere Manchester City-spiller på holdkortet.

Den franske angriber skrev under med Manchester City tilbage i 2015 fra klubben Lens som blot 18-årig. Han spillede en enkelt kamp for klubben og scorede i denne. Det var i FA-Cuppen mod Chelsea i 2016, hvor Faupala reducerede til resultatet 6-1 mod London-klubben.

LÆS OGSÅ: 

Slår Arsenal og Tottenham: Liverpool henter midtbanestjerne