Paul Pogba og José Mourinho er blevet fotograferet forud for Manchester Uniteds opgør i London mandag aften mod Crystal Palace. På billedet kan man se to glade mennesker, som har det godt i hinandens selskab. Langt fra den dagligdag, de fleste medier i øjeblikket udlægger af forholdet mellem de to.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Parret har nemlig, ifølge flere medier, nydt et forhold til hinanden, som har budt på både op- og nedture. Mourinho har flere gange været ude for at skulle forsvare en af de dyreste fodboldspillere i verdenshistorien – han har endda beskyldt flere eksperter for at være misundelige på Pogbas løn og hans evne til at tjene langt mere, end de nogen sinde har gjort.

Læs også: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Slinger i valsen – nu har de lagt alt bag sig

Men på grund af ankomsten af Alexis Sanchez hos Manchester United, og en masse ændringer omkring Pogbas situation, er forholdet bristet en smule. Parret har flere gange skældt ud på hinanden på sidelinjen, og der har endda været hvisken i hjørnet om en mulig exit for Pogbas vedkommende.

Læs også: Italien i stor sorg: Fiorentinas anfører er fundet død

Hans agent, Mino Raiola, har endda fortalt, at Real Madrid skulle være klar til at byde på ham til sommer. Da Mourinho så droppede ham, spekulerede den engelske presse i, om han måske havde spillet sin sidste kamp for De Røde Djævle.

Læs også: Tidligere Liverpool-spiller har stor succes: Nu kan han være på vej hjem til Anfield

Men de seneste billeder tyder dog på, at forholdet i den grad er i bedring. Det ser ud til, at de har lagt de seneste stridigheder bag sig.

Læs også: Nu er der faldet dom: Så længe er Robin Olsen ude