Af Anders Lang Jensen

Barcelona er kendt for deres sydamerikanske stjerner, og flere kan være på vej. De gamle skal selvfølgelig også erstattes på et tidspunkt, og Andres Iniestas´ afløser findes måske i Brasilien.

Photo by Alex Caparros/Getty Images

Gremios centrale midtbanemand Arthur afslører nemlig også selv nu, at et skifte til FC Barcelona gerne skulle være på trapperne. I sommer blev den unge midtbanespiller sat i forbindelse med den spanske storklub, men ingen transfer endte ud i noget.

LÆS OGSÅ:

Voldsomt: Liverpool henter Tottenham-stjerne til Anfield!

 

Det kan det dog blive i fremtiden, for Gremio-stjernen hentyder nu selv til en fremtid på Camp Nou inden længe. I et interview med avisen Sport fortæller Arthur, at et fremtidigt skifte til Barcelona er på bordet netop nu.

Barcelona har længe været sat i forbindelse med Gremios 21-årige midtbanespiller Arthur, og ifølge hovedpersonen selv at skiftet stadig en sandsynlighed.

LÆS OGSÅ:

VILDT: Manchester United køber dansk klub!

 

”Mit skifte til klubben er stadig på skinner, men ingenting er skrevet under”, siger Arthur til avisen omkring skiftet til FC Barcelona. Det lugter altså usandsynligt meget af et skifte indenfor de kommende transfervinduer til Camp Nou i den catalanske hovedstad Barcelona.

Et skifte bliver muligvis først om et års tid til januar 2019. Gremio er ikke meget for at sælge til sommer, og et skifte skal gerne planlægges i god tid. Et lægetjek og detaljerne i det sidste led i handlen forventes afklaret indenfor denne uge, og dernæst et endegyldigt skifte i vinteren 2019.

Gremio har tidligere signaleret, at de meget gerne vil beholde Arthur året ud, så han kan hjælpe klubben i Copa Libertadores. Derfor skifter han altså næppe før januar 2019.

LÆS OGSÅ:

Arrangeres i kulissen: Coutinho vender hjem til Anfield