Af Anders Lang Jensen

Den dyre franske Manchester United-stjerne Paul Pogba har, specielt i denne sæson, været en udskældt herre. Prisskiltet på den teknisk dygtige midtbanemand er enormt efter det store skifte fra italienske Juventus til det engelske hos mægtige Manchester United.

Præstationerne har langt fra været, hvad de mange United-fans har drømt om. Ansvar, er en ting, som franskmanden skal tage på skuldrene, men også her har den franske stjerne haft sine udfordringer siden skiftet, der satte rekorden for verdens dyreste spiller dengang.

LÆS OGSÅ:

Voldsomt: Liverpool henter Tottenham-stjerne til Anfield!

 

Skriverierne omkring Paul Pogba er altså mange i medierne for tiden, og hos Manchester United har de taget deres forholdsregler omkring den franske stjerne. Fremtiden er selv ledelsen på Old Trafford i tvivl om og denne uges rygter har sågar sendt Paul Pogba væk fra Manchester United.

Daily Mirror melder nemlig i dag, at De Røde Djævle har taget kontakt til Jean Michaël Seris repræsentanter i denne uge med henblik på at have en erstatning for Paul Pogba klar.

LÆS OGSÅ:

VILDT: Manchester United køber dansk klub!

 

Manchester United har angiveligt fulgt den ivorianske midtbanespiller gennem flere måneder, og tidligere i denne måned havde den engelske storklub en talentspejder på plads for at se mere til landsholdsspilleren, da Nice spillede i Europa League.

Nice-profilen er en lidt anden type end Pogba, og han minder på flere måder om en mere klassisk Jose Mourinho-spiller. Han er dygtig både offensivt og defensivt, og han har en frikøbsklausul på £35 millioner i sin kontrakt med den franske klub. En pris, de engelske pengeklubber, ser som en slik.

Barcelona blev i sommer meldt interesserede i at hente ivorianeren til klubben, mens både Manchester City og Paris Saint-Germain også tidligere har vist interesse. Manchester United er dog også en del af kampen nu.

LÆS OGSÅ:

Arrangeres i kulissen: Coutinho vender hjem til Anfield