Borussia Mönchengladbachs danske forsvarsspiller, Jannik Vestergaard, siges at være et transferemne for Tottenham Hotspur.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images) |

Eric Dier har spillet flere kampe for Tottenham Hotspur end nogen anden spiller i klubben i denne sæson.

Hvad enten det har været i rollen som defensiv midtbanespiller, i den centrale del af en firbackskæde eller som centerforsvarer i et tremandsforsvar, så har den engelske landsholdsspiller været en af de første navne, Maurichio Pochettino har noteret på taktiktavlen.

Mens hans alsidighed måske er en af hans vigtigste egenskaber, må Dier dog alligevel inderst inde gerne forsikres om, hvilken rolle og position, han i fremtiden kommer til at udfylde hos Tottenham.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

En skade til Toby Alderweireld og en karantæne til Davinson Sanchez tvang Dier ned i forsvaret i den sidste del af 2017.

Men transferplaner hos Spurs kan komme til at give englænderen en anden rolle for holdet.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Ifølge det italienske medie Tuttomercatoweb.com er Spurs interesserede i at hente Borussia Mönchengladbachs danske forsvarsgeneral, Jannik Vestergaard, som også er på ønskelisten hos Arsenal, i slutningen af denne sæson.

Læs også: Real Madrid tabte 1-0 til Villarreal: Nu gøres der tykt grin med denne stjerne

Den 25-årige Vestergaard har 204 Bundesliga-kampe på samvittigheden, og har spillet for Gladbach, Hoffenheim og Werder Bremen. Derfor er han en solid backup til Alderweireld, Sanchez og Jan Vertonghen i Tottenhams forsvar.

Læs også: Indbyggerne sad og så Premier League i tv: Pludseligt kom en uhyggelig besked

Dier vil være fast mand under Pochettino for de næste mange år, men Spurs er et bedre hold med på ham midtbanen end i forsvaret. Købet af Vestergaard kan da også medvirke til, at Dier bliver rykket lidt længere frem på græstæppet.

Læs også: To Premier League-stjerner afslører: Derfor afviste vi Liverpool i 2016