FC Nordjælland er en af Danmarks bedste steder for talentudvikling, og endnu engang har de sent et stort talent videre til udlandet. Denne gang er målet for  en af FCN’s talenter byen Verona og Serie A klubben Chievo, der ligger i en lille forstad til den italienske storby.

Anders 'AC' Christiansen - billede fra fcn.dk

Anders ‘AC’ Christiansen – billede fra fcn.dk

Der er tale om midtbanespilleren Anders ‘AC’ Christiansen, der både er en snedig og klog spiller og som har nogle hamrende giftige langskud.

AC udtaler til TV2 sporten:

Jeg har altid haft en ambition om at prøve mig af i en af de store ligaer og spille nogle af de store kampe, og nu er muligheden kommet, og det er jeg selvfølgelig super stolt over.

 

Og at det er et helt andet niveau end i den hjemlige superliga, ja det er Anders Christian heller ikke i tvivl om

Jeg glæder mig til at kunne teste mig af på det niveau og på den måde blive en klogere og bedre fodboldspiller. Jeg ved, at der vil være en indkøringsfase, når man kommer til et nyt land, hvor man skal lære sproget, ligaen, holdkammeraterne og taktikken, så jeg er helt indstillet på, at det vil tage tid at blive fuldt integreret.

Dette bliver en svendeprøve af karakter, at spille mod de helt store italienske klubber, og den 24-årige midtbanespiller kan for så vidt både floppe og blive en kæmpe succes. Fodboldspilleren.dk håber naturligvis på sidstnævnte!

Dette kan du finde her på siden om fodboldtrøjer

Fodboldtrøjer fra både den danske og internationale ligaer kan du finde i massevis her på siden. Alt fra AGF trøje over Hobro trøje til Real Madrid trøje og FC Barcelona trøje. Vi er ikke bare fodboldnyheder – vi er din guide til dit fodboldudstyr.