Den franske landsholdstræner, Didier Deschamps, mener, at Ballon d’Or bør tildeles en af spillerne fra hans 23 mand store trup, som hjalp Les Bleums til triumf i Rusland ved VM denne sommer. Han vil dog ikke udpege en enkelt spiller.

Arkivfoto. Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

– Jeg håber, at en fransk spiller vinder Ballon d’Or – det ville være stort, fortæller den tidligere Monaco-træner i et interview denne lørdag med den franske sportsavis, L’Equipe.

Naby Keita havde tilbud fra Barcelona og Bayern: Derfor valgte han Liverpool

Deschamps er godt klar over, at Barcelonas Lionel Messi og Juventus’ Cristiano Ronaldo står forrest i køen. Lige efter dem er brasilianske Neymar fra PSG også et godt bud på en fremtidig vinder af Ballon d’Or.

Medie: Bayern München slår rekord – henter 17-årig angriber

Men han tilføjer, at hans spillere fortjener prisen for, hvad de har gjort ved VM-slutrunden, og for, hvad de har vundet. Han vil dog ikke vælge en enkelt spiller som vinder.

Chelseas mareridt: Tre stjerner kan være væk, når vinduet er slut

Favoritterne til at vinde en Ballon d’Or i den franske trup er Antoine Griezmann fra Atlético Madrid og Kylian Mbappé fra PSG. Den generelle favorit er dog sidste års vinder, Cristiano Ronaldo fra italienske Juventus.

Medie: FC Barcelona skriver kontrakt med 19-årig back