Den brasiliansk fødte spanier Diego Costa var en nøglefigur i ydmygelsen af Swansea.

diego costa chelseaAllerede i første minut kom Oscar i Chelsea trøje på måltavlen for Chelsea. Derefter gik der 19 målløse minutter i Wales til Diego Costa gik amok. I 20 minut placerede han første sin første bold i målet. I 34. minut var Diego Costa igen på måltavlen og i 36. minut lavede Diego Costa uselvisk en assist til Oscar, der dermed også blevet dobbelt målscorer. I anden halvleg blev det til et sidste mål fra Chelsea af tyske Andre Schürrle.

Chelsea har ellers vaklet i deres udekampe på det sidste men med denne sejr pointerede Chelsea at de hører til på 1. pladsen i Premier League.

Mourinho var meget klar i meldingen og ville ikke anerkende, at en af hans spillere var bedre end de andre:

“Holdet spillede rigtig godt. Vi var en ren mur defensivt. Oscar og Diego var gode men ikke bedre end John Terry, Ivanovic eller nogle af de andre”

Men gad vide om det ikke blot er en træners lod, at ikke ville udpege særlige nøglefigurer i en kamp. Fodboldspilleren.dk var ikke i tvivl – Diego Costa var Man of the Match.

Det kan du finde på fodboldspilleren

Fodboldspilleren kan meget andet end fodboldnyheder. Fodboldnyheder er noget af det fedeste, men hvis du som fodboldspiller skal være mere end “bare” en fan, så er træning og det rette udstyr supervigtigt for dig. Her på siden har vi mange guides og der kan i denne artikel nævnes vores guides til fodboldstøvler. Fodboldspilleren har en guide til de tre store mærker af fodboldstøvler, nemlig Adidas fodboldstøvler, Nike fodboldstøvler og Puma fodboldstøvler.