Af Anders Lang Jensen

Der er plads til flere danskere i den engelske Premier League. Det er særdeles interessant at følge, og nu kan endnu en dansker gøre Christian Eriksen og Kasper Schmeichel og de øvrige danskere i det engelske selskab. 

Hos FC Nordsjælland bringer de mange nye spillere ind på holdet og giver unge profiler chancen for at vise sig frem på den øverste hylde i Danmark. Herefter kan spillerne vokse sig store og klar til et stort skifte til udlandet.

LÆS OGSÅ:

Barca-fansene har talt: DENNE spiller vil vi have til klubben

Senest afgang var Emiliano Marcondes, der 1. januar skiftede til Championship-klubben Brentford, og måske er det ikke den eneste FCN-spiller, der i dette transfervindue skal et smut til England. For ifølge avisen BT er den 21-årige FC Nordsjælland-spiller Mads “Mini” Pedersen et varmt emne hos Bournemouth.

Klubben, der har Eddie Howe som manager, ligger til i den nederste del af Premier League, og klubben er ifølge BT meget interesseret i at få papir på U21-landsholdsspilleren, der har kontrakt med FCN frem til sommeren 2020. Mads “Mini” Pedersen er en lynende hurtig venstreback.

LÆS OGSÅ:

Kæmpeskifte: Dansk landsholdsstjerne i Barcelonas søgelys

Den netop nu aktuelle spiller for det danske ligalandshold, som i disse dage er i Abu Dhabi, har imponeret for FC Nordsjælland, men at en klub i verdens måske bedste liga er interesseret kommer som en overraskelse.

For sportschef i klubben Carsten V. Jensen er det ikke nyt, at en stor klub er efter én af deres unge dygtige spillere:

”Vi har lige nu og her ikke aktivitet, der tyder på, at der skal ske noget. Heller ikke for hans vedkommende. Helt grundlæggende er vores spillere rimelig interessante, fordi vi har spillet godt, de holder høj kvalitet og de har den alder, de har. Det er interessant for klubber at holde øje med os, og der er det flere end “Mini”, siger sportschef Carsten V. Jensen til BT.

LÆS OGSÅ:

Slår Arsenal og Tottenham: Liverpool henter midtbanestjerne