Patrice Evra er kendt for lidt af hvert i sin fodboldkarriere. Mest berømt er han dog for de ting, han har foretaget sig udenfor fodboldbanen. Såsom da han i 2010 sammen med resten af Frankrigs VM-trup valgte at strejke og helt boykotte træningen. Men også sidste år, i 2017, hvor han i forbindelse med en Europa League-kamp, sparkede flere af Marseilles fans i hovedet, der angiveligt havde råbt efter franskmanden.

Læs også: Chelsea har erstatningen for Courtois klar: Stjernemålmand til London

Det afskrækker dog ikke hans nye arbejdsgiver. For selvom han ikke er kendt for meget godt udenfor fodboldbanen, så har venstrebacken vist iøjnefaldende kvaliteter på sin positionen igennem sin karriere.

Læs også: Fansene har talt: Liverpool skal erstatte Coutinho med denne stjernespiller

Den 36-årige franskmand har stået uden klub, siden han i november sidste år fik ophævet sin kontrakt med sin daværende klub, Olympique Marseille, for at have sparket en eller flere fans i hovedet i forbindelse med Europa League-kampen mod portugisiske Vitoria de Guimaraes.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Evra har dog endelig fundet en ny arbejdsgiver, hvis man skal tro mediet, Gianluca Di Marzio. Ifølge mediet, så har den tyrkiske storklub nemlig kontaktet Evra, da de angiveligt ønsker at hente ham til klubben. Kontraktens beløb og øvrige detaljer oplyses ikke.

Læs også: Hemmelig klausul i Messis kontrakt: Kan forlade Barcelona helt gratis

I løbet af karrieren har Patrice Evra været ansat i klubber som Manchester United, AS Monaco, Juventus og senest Olympique Marseille. Her blev han dog som bekendt frigivet fra sin kontrakt efter et sammenstød med nogle fans. En episode du kan se herunder:

Læs også: Medie: Carlos Tevez forlader Kina – her er hans nye klub

https://www.youtube.com/watch?v=L_m31jq69xE