af: Emil Plovgaard

Carlos Tevez har haft en karriere, der har budt på lidt af hvert. Som ung argentiner i Premier League, hvor han slog igennem i West Ham, og til en noget mere etableret angriber i Manchester United. 

(Photo by Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images)

Naturligvis har karrieren også indeholdt den obligatoriske tur til Kina, hvor han førhen har haft kontrakt med Shanghai Shenhua, men den tid er nu slut.

Læs også: Den dårligste spiller i FIFA 18: Han spiller for Manchester City!

Carlos Tevez skiftede sidste år til kinesiske Shanghai Shenhua. Her blev han den bedst betalte spiller i hele verden.

Læs også: Real Madrid har ny stjerne på plads: Kepa har bestået lægetjekket

Præstationerne fra den argentinske angriber har dog ikke været lig med den check, han måned efter måned har kunnet hæve i Shanghai.

Læs også: Celta Vigo og Barcelona spillede 1-1 i Copa del Rey: Se danskermålet her

Foruden de udeblevne præstationer, er han heller ikke mødt op på klubbens træningslejr i Marbella i starten af det nye år.

Læs også: Officielt: Arsenal henter ung græker

Derfor ligner han nu en færdig mand i den kinesiske klub. Shanghai Shenhua er da også så vrede med Carlos Tevez, at de hellere end gerne vil af med ham.

Læs også: Officielt: Schalke 04 henter midtbanespiller i Juventus

Ifølge mediet, Youth Daily, har Tevez besluttet sig for at vende hjem til Argentina. Her skulle Boca Juniors stå klar med en kontrakt. Den argentinske angriber forventes præsenteret inden længe.

Læs også: 18-årig dansker på vej til Tyskland – Bundesligaklub har budt otte millioner

Foruden West Ham, Manchester United og nu Shanghai Shenhua, så har Carlos Tevez også spillet for klubber som Manchester City og Juventus. Det er også blevet til 76 landskampe for Argentina med 13 mål til følge.

Læs også: Medie: Tidligere Premier League-stjerne vender hjem til Holland – Nicolai Jørgensen får hård konkurrence