af: Emil Plovgaard

Foto: Arsenal Football Club

Arsenal har nu også fået nyt blod til truppen i løbet af denne måneds transfervindue. Den unge græske forsvarsspiller, med det mundrette navn, Konstantinos Mavropanos, skifter til Arsenal som rygter tidligere på ugen også forudsagde.

Den 20-årige græker skifter til den engelske klub fra græske PAS Giannina, hvor han har spillet 16 Super League-kampe i denne sæson, siden gennembruddet på klubbens førstehold i sidste sæson.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Konstantinos Mavropanos anses som en af Grækenlands største talenter i øjeblikket, og med et skifte til Arsenal, er talentet heller ikke at spøge med.

Læs også: Celta Vigo og Barcelona spillede 1-1 i Copa del Rey: Se danskermålet her

Efter at have siddet på bænken imod modstandere som Panathinaikos og Xanthi, fik Mavropanos chancen fra start imod Agrotikos Asteras i den græske pokalturnering i november 2016. I hans debut, hvor han fik alle 90 minutter, lykkedes det at holde buret rent.

Læs også: Her er de ti rigeste klubber i verden – Arsenal er nummer to

Mavropanos er kendt for at generobre bolde og hans stærke spil i luften, sammenholdt med hans højde gør ham til en hademodstander.

Læs også: 18-årig dansker er på vej til Tyskland – Bundesligaklub har budt otte millioner

Grækeren har angiveligt kostet Arsenal i omegnen af 1,8 millioner pund, og det forventes, at han vil blive udlånt i løbet af hans første tid i klubben. Her er Werder Bremen nævnt som en mulig bejler. Tyskerne har før hentet Serge Gnabry i Arsenal. Han blev dog ingen succes i den tyske klub.

Læs også: Officielt: Schalke 04 henter midtbanespiller i Juventus

Således udtalte Wenger sig onsdag:

”Han er ikke klar til at spille for os endnu. Vi vil leje ham ud.”

Læs også: Medie: Tidligere Premier League-stjerne vender hjem til Holland – Nicolai Jørgensen får hård konkurrence