Det er ikke gået, som man havde håbet på i F.C. København i denne sæson. Der er spillet 16 runder af Superligaen, og man må se sig på en øjeblikkelig sjetteplads i Danmarks bedste række. Der er hele 14 point op til rækkens førerhold, Brøndby IF.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Det er ikke gået de fleste forbi, at F.C. København har haft det mere end svært i denne sæson. De manglende resultater og svingende præstationer på banen, kan sætte tvivl ved Ståle Solbakkens fremtid i den danske hovedstadsklub.

Klopp indrømmer: Uafgjort føles som et nederlag

Ståle Solbakken er mere end bare almindelig fodboldtræner i F.C. København. Han står nemlig også for indkøb, så man kan sige, at han har overtaget en sædvanlig sportschefs arbejdsområder.

Xavi: Her skal Messi pensioneres

Derfor kan han ikke bare ligges til last for de manglende resultater, men også de indkøb, der er blevet lavet i løbet af sommeren. Det er nemlig langt fra alle, der er slået igennem hos de forsvarende mestre.

Barcelona-præsident kommer med hint: Ny spiller til januar

Ståle Solbakken bør dog ikke frygte for sin fremtid. Det fortæller administrerende direktør i klubben, Anders Hørsholt til BT.

– Ståle og den sportslige stab har været med til at sikre FCK fem ud af de seneste seks trofæer, der er spillet om i Danmark, ligesom vi har spillet både Champions League og Europa League. Det fortæller meget om kvaliteten i den sportslige ledelse, og den aktuelle modgang ændrer ikke vores syn på Ståles kvaliteter, slår FCK-direktør Anders Hørsholt fast i et interview med BT.

FCK ligger som skrevet altså nummer 6 i Superligaen med hele 14 point op til Brøndby IF. I går ansatte man den norske træner, Bård Wiggen, som assistenttræner. Han har i en periode fra 2008 til 2011.

Napoli-præsident: Derfor er han på niveau med Messi og Ronaldo