Roberto Carlos

Roberto Carlos in Moscow 3.jpg

Har du nogensinde forestillet dig at give et interview samtidig med, at nogen holder en pistol for din tinding? Nå, det har vi heller ikke, men denne bizarre hændelse fandt sted i Brasilien for en af historiens bedste back. Roberto Carlos hed manden og ham kender du nok bedst for frisparket, som han umenneskeligt skruede udenom en mur fra 25 meter.

Carlos var i mere end et årti en del af kongeklubben Real Madrids Galatico-projekt, siden han første gang trak den hvide trøje over hovedet i 1996. I denne periode vandt brasilianeren tre Champions League-trofæer. Successen blev gentaget på landsholdet med en guldmedalje under VM i 2002.

Men selv en titel som verdens bedste forhindrer dig ikke i at blive udsat for forbrydelser. Forsvarsspilleren sad i en bil i byen Belo Horizonte og snakkede i telefon med en brasiliansk radio kaldet Radio Jovem Pam, da to mænd smadrede vinduet, truede med deres pistoler og bad om alt af værdi. Efter røveriet forklarede Carlos hvad der var sket til radiostationen. Han sagde blandt andet: “Jeg er lige blevet røvet mens jeg sidder i min bil. Oh Jesus, er jeg blevet røvet.” og “De kunne ikke genkende mig, fordi jeg sad på bagsædet. Jeg er chokeret og meget bange. ”

Se de andre spillere på de næste sider – brug blot piletasterne nedenfor