Af Anders Lang Jensen

Lønningerne til spillere i den generelle fodboldverden i disse dage er fuldstændig stukket af i forhold til tidligere. Transferbeløbene stiger konstant, og dét gør spillernes løn så sandelig også. 

Photo by James Baylis – AMA/Getty Images

Specielt i det britiske hvor verdens, ifølge mange, bedste liga ruller over de 20 fodboldstadions, der er gældende i denne sæsons Premier League. De store klubber leverer store lønninger til deres stjerner. Klubberne vil holde fast i deres vigtigste profiler, ellers skifter de væk for pengenes skyld.

LÆS OGSÅ: Slår Arsenal og Tottenham: Liverpool henter midtbanestjerne

 

Nu er der så interessant nyt for fansene af Premier League. For hvor meget tjener de stjerner vi ser hver eneste weekend i den intense fodboldliga, og som netop nu tørner ud i det massive jule- og nytårskampprogram i den engelske Premier League?

Facebook-siden Spurs Online har netop, med særligt fokus på Tottenhams stjerne Harry Kane, udgivet og fået fat på en liste over de 40 bedst betalte spillere i Premier League. Og netop med udgangspunkt hos Christian Eriksens Tottenham er tallene interessant.

For den bedst betalte spiller hos London-klubben er selvfølgelig Harry Kane, men i forhold til resten af de store klubber i ligaen, ligger Spurs-stjernen markant lavere i den ugentlige løn. Kane får, fristes man til at sige, KUN 110.000 engelske pund om ugen. Han er altså kun den 35. bedst betalte i Premier League.

LÆS OGSÅ: Woodburn væk fra Anfield: DENNE traditionsklub venter

 

De to Manchester-klubber er Premier Leagues to rigeste, og det kan ses på listen. Placeringerne fra 1. pladsen til nummer 7 er nemlig besat af spillere fra enten den blå eller røde del af Manchester. Paul Pogba hiver hele 270.000 pund hjem, mens Sergio Aguero er den bedst betalte City-spiller med en ugeløn på 220.000 pund.

Øvrige navne som ikke ligefrem stråler frem med stjernestøv, kan dog også tjene sine penge. Her kan nævnes Phil Jones, Marouane Fellaini og Christian Benteke, der alle 3 ligger med en ugeløn på 120.000 pund.

LÆS OGSÅ: Afslører han det på twitter?: Harry Kane til Real Madrid