Utilfredsheden stråler ud af den tyske-polske angriber Miroslav Klose, der på nuværende tidspunkt spiller i en præstigefulde italienske klub Lazio. I følge det tyske blad Bild, så har Klose et ønske om at ende sin karriere i Major Soccer League i USA. En lignende melding fik vi for nylig fra den engelske legende Steven Gerrard, der netop også bekræftede at han rykker de sidste år af hans karriere til Major Soccer League.

m klose 2Klose mangler ikke tilbud fra Europa

At Klose ikke spiller nok på Stadio Olimpico, og der er flere kilder, der forventer at Klose forlader Lazio i denne transferperiode. Flere kilder melder også at Miroslavs Kloses tidligere klub Werder Bremen har vist stor interesse i Klose, men Klose ønsker ikke at slutte karrieren på europæisk jord.

Vidste du at…

Her på fodboldspilleren kan du finde guides til fodboldtrøjer som for eksempel til FC Barcelona trøje, Tottenham trøje og Chelsea trøje. Du kan også finde guider til fodboldstrømper og fodboldstøvler. Husk at bruge fodboldspilleren til mere end bare nyheder – nå ja – vi syntes at vi er gode til fodboldnyheder, men vi er også gode til anmeldelser af produkter.