Vi har gennem den seneste tid set nye farver og fodboldstøvler fra alle de store mærker. Noget tyder dog på, at der er meget mere på vej. I dette indlæg tager vi et nærmere kig på, hvad der er på vej fra den tyske gigant, Adidas. Vi har helt eksklusivt fået fat i en række leakede billeder, som vi nu kan præsentere for jer. Der er ikke fastlagt noget tidspunkt for, hvornår de forskellige støvler bliver præsenteret, men de fleste af dem skulle gerne komme inden for en overskuelig fremtid. Er du klar til, at se nogle af de kommende Adidas fodboldstøvler? – Så lad os komme igang!

Køb dine nye Adidas fodboldstøvler her

Nye farver til Adidas Adizero og Predator Instinct

Disse to støvler forventes, at være på markedet meget snart. De er allerede blevet brugt i den Mexicanske liga, så en officiel præsentation kunne være lige om hjørnet. Det er den neongrønne farve, som for alvor ser ud til at stjæle billedet dette efterår. Vi så tidligere Nike med deres “Electric Green” Mercurial støvler og nu er Adidas altså klar med noget lignende. Adidas har for vane, at præsenterer støvler i slutningen af Oktober, så en officiel præsentation kunne meget vel bliver deromkring.

Farverig Adidas F50 Adizero Crazylight – 2014/2015

Adidas-F50-Adizero-Crazylight-2014-1

Tidligere på året lancerede Adidas verdens letteste fodboldstøvle, Adidas F50 Adizero Crazylight. Den vejede vanvittige 135 gram og det var i den forbindelse kun Gareth Bale, som spillede i den lette støvle. Noget tyder på, at der meget snart kunne være en ny udgave af Crazylight støvlen på vej. Selve støvlen og vægten skulle angiveligt være den samme, men designet og farverne er blevet opdateret. Det forventes at vi får den, at se i slutningen af Oktober og prisen vil formentlig ligge på 2000-2500 kr.

Adidas Messi 10.1  Adizero

Det er ikke lang tid siden, at Adidas præsenterede den nye Messi støvle, som var lavet i et Blaugrana inspireret design. Det er hurtigt blevet en populær støvle trods dens lidt specielle design. Nu viser billeder dog, at der allerede inden for få måneder kan være en ny Messi støvle på vej. Designet på denne nye støvle er inspireret af grafittien i Messis hjemby, Rosario. Adidas Messi 10.1 Adizero er navnet angiveligt og den skulle eftersigende blive lanceret i midten af December.

Næste generation af Adidas Adipure 11pro

Det er efterhånden noget tid siden, at vi har set noget til Adidas Adipure. Støvlen har mistet lidt af sin popularitet, fordi den har en overdel af taurus læder. Det har en tendens til, at føles lidt stift og tykt. Boldfølingen og komforten er derfor ikke helt ligeså god i Adidas Adipure 11pro, som den var da Adidas Adipure havde en overdel af kænguruskind. De meldinger vi har fået går dog på, at det populære kænguruskind igen er tilbage på Adidas Adipure 11pro. Designet er naturligvis også blevet ændret og vi må sige, at det ser ret skarpt ud. Den nye Adidas Adipure 11pro forventes, at komme på markedet engang i starten af December.

Køb dine nye Adidas fodboldstøvler her

Der er altså, som man kan se massere af spændende ting på vej fra Adidas. Men hvad synes du om det? Er de kommende støvler noget for dig eller er det en ommer – Giv din mening tilkende i kommentarfeltet under indlægget.

Du kan også se på nogle af konkurrenternes fodboldstøvler herunder:

Nike fodboldstøvler

Puma fodboldstøvler