Af Anders Lang Jensen

Sommerens altid hektiske og interessante transfervindue står for døren. Verdens største klubber planlægger hvilke spillere, der skal ind og ud af klubberne, og de store stjerner forventes igen at tiltrække sig opmærksomhed på transferfronten.

De europæiske storklubber skal igennem et kaotisk vindue, hvor de selv vil forstærke sig mens andre rivaliserende klubber og har stærk økonomi til at snuppe spillerne. Vi har derfor linet 6 meget sandsynlige handler op, der forventes at blive en realitet i sommerens snarlige vindue.

  1. Emre Can – Liverpool til Juventus

Den tyske midtbaneprofil har kontraktudløb med engelske Liverpool efter sæsonen, og italienske Juventus har igennem længere tid bejlet til Can. Tyskeren vil ikke forlænge med klubben på Anfield og, italienerne snupper Can ganske gratis.

  1. Pepe Reina – Napoli til AC Milan

Ligesom med Emre Can udløber den rutinerede målmands kontrakt med Napoli denne sommer. Milan forventes at sige farvel til stortalentet Gianluigi Donnarumma, og holdet på San Siro henter Pepe Reina til Milano som erstatning.

CHOK: Liverpool ofrer Mohamed Salah for at hente Real Madrid-stjerne!

  1. Nabil Fekir – Lyon til Liverpool

Den franske profil er lagt op som Coutinhos erstatning i Liverpool. Dagens rygter melder om en enighed i transferpris på omkring 60 millioner pund for Lyon-stjernen.

  1. Ryan Sessegnon – Fulham til Tottenham

Den purunge englænder har interesse fra stort set samtlige engelske topklubber. Teenageren kan også spille venstreback, hvor Tottenham denne sommer forventes at sige farvel til Danny Rose, og Sessegnon er afløseren.

Buddet accepteret: Gareth Bale skifter til Premier League-storklub!

  1. Alvaro Morata – Chelsea til Juventus

Den spanske angriber har haft en svær første sæson i London, og flere kilder melder om, at den italienske storklub vil tilbyde deres tidligere stjerneangriber en udvej fra Chelsea. Et comeback til Juventus ligner en handel, som sker efter sæsonen.

  1. Antoine Griezmann – Atlético Madrid til Barcelona

Sommerens velsagtens mest oplagte transfer. Historien er allerede skrevet fra de største spanske aviser. Barca køber franskmanden for 100 millioner euro og henter dermed Griezmann til Camp Nou.

KATASTROFALT: Liverpool-stjerner faster under Champions League-finalen