Liverpool har angiveligt afgivet et bud på AC Milan-stjernen, Suso, som erstatning for Philippe Coutinho, ifølge den italienske avis, Tuttosport.

(Photo by Nicolo Campo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Liverpool er på udkig efter forstærkninger i dette transfervindue, da de gerne vil have udfyldt det store hul, som Philippe Coutinho har efterladt. Den nu forhenværende Liverpool-spiller skiftede i forrige weekend Liverpool ud med Barcelona.

Riyad Mahrez, Thomas Lemar og Alexis Sánchez er sidenhen blevet nævnt som favoritter til at blive Coutinhos erstatning. Salget af den brasilianske playmaker har nemlig bevirket, at klubben nu har £142 millioner i overskud, der skal brændes af.

Det italienske medie, Tuttosport, fortæller, at Merseyside-klubben har lanceret et chokbud, og nu forsøger at hente Suso tilbage til floden Merseys bredder. Suso blev dog anset som værende flop under hans tid i klubben.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Suso skrev under med Liverpool i 2012 under Brendan Rodgers’ tid i klubben. Her var det forventet, at han skulle gøre en afgørende forskel og blive en stor succes for The Reds.

Men det skete ikke. Den dengang 24-årige Suso nåede kun 14 førsteholdsoptrædener for klubben.

Efter adskillige ophold på lejeaftaler rundt omkring, forlod spilleren endeligt Liverpool til fordel for Serie A-klubben i 2014.

Sidenhen er der dog løbet meget vand over åen. Suso har blomstret i Italien, og her han etableret sig selv om et af de største navne i ligaen.

Hans flotte præstationer har endda gjort, at han er blevet udtaget til det spanske landshold. Der er også en overhængende sandsynlighed for, at han bliver indlemmet i VM-truppen, der skal bære de spanske faner i Rusland.

Tuttosport skriver dog, at Suso ikke er interesseret i at komme tilbage til sin gamle klub. Han vil i stedet for forblive tro mod Gennaro Gattusos mandskab, som gav ham en chance og tilliden.

Tilbage i 2016 udtalte Suso, at det havde gavnet hans karriere at komme væk fra Liverpool.

”Hos Liverpool var der ingen vej frem. Jeg manglede en chance. Det er derfor, jeg valgte Milan, som for mig er en topklub i Europa. Det var hårdt i starten, men jeg fik tillid fra starten af.”

Læs også: Her er afsløringen: Derfor skifter Naby Keita til Liverpool i dette vindue