Liverpool FC har indtil videre ikke haft den bedste sæson. I Premier League har de problemer med, at leve op til sidste års præstationer og i Champions League blev det til et exit i gruppespillet. Liverpool var ellers særdeles aktive på sommerens transfermarked, hvor de brugte over 1 milliard på nye spillere.1785551

De nye spillere har dog ikke formået at slå igennem og nu kan flere af dem være på vej ud. Steven Gerrard har annonceret at han stopper med at spille i Liverpool trøje efter sæsonen. Samtidigt vil Liverpool skille sig af med de to angribere, Mario Balotelli og Ricki Lambert, som blot har scoret 1 Premier League mål tilsammen i denne sæson.

Liverpool er dog klar til, at bruge mange penge på erstatninger for de tre spillere. De planlægger et bud på Romas Miralem Pjanic, som Brendan Rodgers angiveligt ser som en god erstatning for Steven Gerrard. Liverpool planlægger at erstatte de to angribere, Mario Balotelli og Ricki Lambert med den argentinske stjerneangriber, Gonzalo Higuain og det belgiske stjernefrø, Divock Origi. Sidstnævnte Origi har Liverpool faktisk allerede købt i sommers, men han blev med det samme lejet ud til hans gamle klub LOSC Lille. Planen var at han skulle ankomme til Liverpool denne sommer, men nu vil Liverpool betale ekstra for at få ham i januar.

Her på siden kan du læse meget mere om forskellige produkter og guider såsom Danmarks bedste guide til anførerbind, alt om fodboldstrømper og selv en guide til valg af den bedste boldsæk.