Indledningsvist vil jeg lige reklamere for denne gratis liste over de dyreste spillere i verden. Du kan hente den lige her:

Hent “Verdens Dyreste Spillere 2015

Husk du ovenfor GRATIS kan hente listen over de 120 dyreste fodboldspillere i verden lige nu. Den inkluderer en dansk spiller.

Man U parat til at bruge 1,8 milliarder

4176277654_06818ff194_bDer har været fremgang at spore i Manchester United, siden den hollandske træner Louis Van Gaal kom til. Starten af sæsonen var ikke prangende, men nu virker det til, at der er kommet styr på tingene i klubben. Truppen har dog været præget af et hav af skader.

De mange skader har betyder, at United i flere kampe har stillet med reserve- og ungdomsspillere i start 11’eren. Det er naturligvis ikke acceptabelt for en klub som United.

Derfor er klubben klar til, at forstærke truppen markant i januar transfervinduet. De skulle eftersigende være klar til, at bruge hele 1,8 milliarder på tre nye spillere.

Der er tale om verdensstjernerne, Mats Hummels, Gareth Bale og Kevin Strootman. En spiller til hver kæde, som vil kunne træde direkte ind i start 11’eren. Manchester United og Louis Van Gaal er meget opsatte på, at hente de tre verdensstjerner, men den endelige beslutning ligger naturligvis hos de respektive klubber og spillere.

Vidste du at…

Her hos fodboldspilleren kan du finde Danmarks bedste guide til fodbold rebounder og alt i fodboldstrømper som Macron fodboldstrømper, Hummel fodboldstrømper og Joma fodboldstrømper.