Der er vidst ingen tvivl om, at Manchester United godt kunne bruge en defensiv spiller eller to. Specielt forsvaret har set tyndt ud og det har været hårdt ramt af skader. De mange skader og manglende kvalitet i forsvaret har betydet, United flere gange har stillet op med et meget ungt og uerfarent forsvar.

Marquinhos+Paris+Saint+Germain+FC+v+RSC+Anderlecht+TEKUYGuYdEHl

Louis Van Gaal er på jagt efter forstærkninger og han har eftersigende fået stillet et stort beløb til rådighed for at hive et par ekstra mand i den røde Manchester United trøje. Van Gaal og United har været ude efter flere store spillere, men nu ser det ud til at de har fundet ham de vil have til det centrale forsvar. Brasilianske Marquinhos er manden, som Van Gaal vil have fingrene i.

Han spiller i øjeblikket i franske PSG og hans potentiale er enormt. Han er kun 20 år gammel, men han har allerede optrådt 28 gange for PSG og 4 gange for det brasilianske landshold. Han kom til PSG i 2013, så der skal mange penge på bordet hvis han skal skifte. Helt præcis så vil United betale 350 millioner kroner for Marquinhos og det skulle eftersigende være nok for PSG.

Du kan også finde fodboldstøvler på fodboldspilleren

Vidste du at der er meget mere end fodboldnyheder på fodboldspilleren. Du kan blandt andet se vores store guide til fodboldstøvler. Her har vi en stor introduktion til de tre store brands af fodboldstøvler: Nike fodboldstøvler, Adidas fodboldstøvler og Puma fodboldstøvler.