Efter en episode i den franske storklub, Olympique Marseille, hvor en af klubbens, nu forhenværende spillere, Patrice Evra, angreb en fan, er klubbens fans forståeligt nok ikke helt tilfredse med den franske back.

Den franske veteran, Patrice Evra, er suspenderet i den franske klub Marseille, fordi han i torsdags sparkede en af klubbens tilhængere i hovedet før Europa League-opgøret imod portugisiske Vitoria Guimaraes.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

 

I går spillede Marseille så atter kamp igen. Det skete på hjemmebane, hvor de tog imod Caen og overbevisende vandt med 5-0.

Marseille-fan havde taget et banner med, der var henvendt mod den suspenderede spiller.

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS

 

Nedenfor kan du se banneret, som Marseille-fansene lavede til gårsdagens kamp mod Caen:

Bannerets franske tekst: Tu t’es cru au dessus de l’institution OM et de ses supporters. Nous ne te voulons plus sous nos couleurs… Evra casse-toi!

Oversættelse: Du troede du var større end klubben og tilhængerne. Vi vil ikke have dig i vores farver. Fuck af, Evra.

Den tidligere Manchester United-back blev efter torsdagens episode suspenderet, mens man afventer yderligere disciplinære aktioner.

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

 

Evras arbejdsgiver, Olympique Marseille skrev i en pressemeddelelse i fredags, at der havde været uacceptabel opførsel fra nogle af klubbens fans, som gjorde Evra og hans holdkammerater genstand for hadfulde angreb, men skrev også: “Som en professionel og erfaren spiller, burde Patrice Evra ikke svare igen på så tåbelig vis.”

Video-optagelser viser Evra sparke ud efter en Marseille-fan. Fansene var hoppet over hegnet for at nå ud til spillerne på Estadio D. Afonso Henriques i Guimaraes. Efter sparket blev han fulgt væk af en holdkammerat, før han modtog det røde kort inden kampens begyndelse.

Sikkert er det dog, at Evra ikke er ønsket blandt fansene i den sydfranske by.