Vejen til næste års Champions League bliver ikke igennem nye spillerindkøb over vinteren, sådan lyder den noget overraskende udmelding for Jose Mourinho, som er yderst presset i sin trænerrolle for Chelsea.

I følge goal.com og The Telegraph så har Mourinho ingen intentioner om at bede Roman Abramovich om midler til at forstærke truppen over vinteren. På et pressemøde tidligere i dag talte Mourinho om hans forventninger og planer:

“Jeg er tilfreds med spillerne, de er gode spillere. Jeg behøver ikke udskifte spillerne, som der er flere der påstår. Jeg behøver ikke at spørge klubben om den vil købe nye spillere til januar.”

GettyImages-498010302

Pressekonference med Mourinho (GettyImages)

Og han fortsætter med reference til hans position nu og hans forhold til Roman Abramovich:

“Der findes ingen der giver en 4-års kontrakt til en mig, hvis de ikke har tillid til min person. Der er ingen der giver nye kontrakter til spillerne, som vi gjorde, hvis det ikke var fordi vi havde tillid til dem. Der er tillid og det er der grunde til.”

Mourinho pointerede derefter, at det er det er stort set samme hold som vandt sidste års Premier League:

“Vi blev mestre for 4 måneder siden. Ikke for 4 år eller 10 år siden. Træneren er den samme og holdet er stort set det samme.”

Læs også: Sådan straffer man et hold i dårlig form i England

Landsholdspausen kunne det være et turnaround?

Mourinho adresserer ikke selv landsholdspausen, men det er ofte en pause pressede hold bruger til at vende skuden spillemæssigt og mentalt. Chelsea ligger på nuværende tidspunkt på 16 pladsen i Premier League med kun 11 point ud af 12 kampe. Mourinho pointerer også at det er tid til at dette skifter:

“Ejeren, bestyrelsen og fans fortjener en god periode. Og endnu mere end dem fortjener spillerne og jeg en god periode. Jeg tror på den kommer!”

Kan Chelsea vende den dårlige stime med det hold de har eller er der behov for nye spillere med friske inputs?

Læs også: 5 spillere der kan erstatte Wayne Rooney