Neymar har været en fornøjelse, at følge ved VM 2014 indtil videre. Han bærer et massivt pres på sine skuldre og hvis Brasilien skal vinde VM, så skal han præstere. Med 4 mål i 3 kampe har den brasilianske teknikker bestemt levet op til forventningerne, men det forventes at han kan holde niveauet gennem hele turneringen. Guldfuglen fra Sao Paulo har udtalt, at han altid har drømt stort og drømt om VM guldet. Lige netop gulddrømmende vil Nike nu hjælpe Neymar med at få opfyldt. Du kan i øvrigt læse alt om Neymars løn her. De har derfor netop præsenteret Nike Hypervenom Sonho Dourado (Golden Dream), som er endnu et spændende påfund fra Nike fodboldstøvler.

Du har nu chancen for at købe de unikke Hypervenom Sonho Dourado – Køb dem til kun 1619.- her.

Store drømme bag Nike Hypervenom Sonho Dourado

Nike Hypervenom “Sohno Dourado” er, som man kan se på billedet, en gylden drøm. Der er vidst ingen tvivl om, at Neymar er et kæmpe talent. Det talent, har bragt ham hele vejen til FC Barcelona. Det har også medført, at han har fået det legendariske 10-tal på ryggen, for den mest successfulde fodboldnation i verden. Neymar er på vej mod toppen, men at det skulle gå sådan, er egentlig ikke en overraskelse for hovedpersonen selv. Neymar har altid haft gyldne drømme og han har altid haft troen på, at han skulle blive Brasiliens nye fodboldhelt.

Troen på success og de gyldne drømme, er lige netop det Nike Hypervenom “Sonho Dourado” repræsenterer. Støvlen er baseret på Neymars ungdomsår, hvor han spillede i gaderne og i hans ungdomsklub, Portuguesa Santista. Som dreng havde Neymar nemlig store drømme om, at han skulle blive den næste store Brasilianske fodboldstjerne. Drømmende var så store, at han malede alle sine sko og fodboldstølver i guld med en spraydåse, da han var 12 år gammel. Neymar havde nemlig ikke mulighed for, at købe guldstøvler nogen steder, men han ville virkelig gerne have nogen. Nike hørte tilbage i 2012 om denne historie, da det talte med Neymar omkring de nye Hypervenom. Nike tog denne lille inspiration og besluttede sig for, at lave noget specielt til Neymar ved VM slutrunden i Brasilien.

Nike Hypervenom “Sonho Dourado” vil være, at finde på Neymars fødder gennem hele knockout fasen ved VM 2014. Den nye Hypervenom kommer i farven, guld/volt. Den har altså en helt guld overdel, som Neymar ønskede det og så er detaljerne og sålen på støvlen i volt farven.

En sjov detalje på støvlen er det print der er lavet på indlægssålen. På den ene af dem er der en spraydåse og en Hypervenom støvle og på den anden står der “Sonho Dourado” med den kendte Hypervenom skrift. En anden fed detalje er swooshet på støvlen (de to Nike logoer). Man kan se at guld farven er gået lidt ind over swooshet også og det ligner lidt, at det kunne være spraymalet, præcis som Neymar gjorde det. Nike Hypervenom – Sonho Dourado gemmer på meget historie, men det er helt sikkert også en støvle, der er lavet til at skabe historie.

 

Den samme gamle Hypervenom bare i en ny gylden indpakning

Hvis man kigger på Nike Hypervenom – Sonho Dourado, så er der rent tekninsk ikke sket noget. Det er udelukkende farven og de grafiske elementer, der er blevet ændret på. Hypervenom modellen har dog også nyt megen success siden lanceringen, så der burde heller ikke være nogen grund til, at ændre på selve støvlen. Støvlen er stadigvæk med den populære GF13 læst, som er Nike’s anatomiske læst. Den er udviklet til at kunne forme sig efter alle fodtyper. Denne læst har bl.a. været en af grundene til Hypervenom modellens store success, da den passer til både brede, smalle, lange og korte fødder. De fleste føler sig godt tilpas fra første gang, de træder ned i en Hypervenom. Forestil dig så, at du træder ned i de lækre Hypervenom og de så ovenikøbet ligner en gylden drøm – det må da bare være fantastisk!

Nike har været igennem et utal af forskellige guld farver for, at ramme lige netop den farve, der lignede den Neymar sprayede på sine støvler, da han var 12 år gammel. Den gyldne farve er dog også den eneste forskel på selve overdelen i forhold til overdelen på andre Hypervenom modeller. Overdelen er lavet i det karakteristiske NikeSkin og den populære ACC-teknologi. NikeSkin er konsisteret af et blødt og smidigt mesh, som er bundet sammen af et tyndt lag polyurethansk folie, der giver Nikes fodboldstøvler stor styrke, fleksibilitet og ikke mindst slidstyrke. Med ACC-teknologien er overdelen samtidigt kampdygtig i alle vejrforhold. 

Sålen og knopsystemet på Hypervenom Sonho Dourado er heller ikke blevet ændret. Den har den karakteristiske isolering af storetåen i et såkaldt tå-split. Nike har fokuseret på, at skabe en ydersål der skaber stor kraft i afsættet. De har skabt mest mulig kraft i afsættet ved at isolere storetåen, fordi alt kraften kommer fra indersiden af foden. Dermed får man som spiller et mere stabilt greb i banen, man kan øge farten og man kan nemmere lave hurtige vendinger og retningsskift.

Hypervenom er designet til spillere som Neymar. Spillere der spiller med stor risiko og med fantastisk bevægelse og balance. Det er til spilleren, som bruger sit instinkt til at gøre en forskel på banen. Han spiller ofte i et lille område med mange spillere, så balancen og hurtigheden skal være i top. Den rene og store overflade giver et fantastisk touch og et dødbringende spark.

Kan Nike Hypervenom Sonho Dourado så hjælpe med at opfylde Neymars drømme?

https://www.youtube.com/watch?v=Y0sSGGDtkfk

Du har nu chancen for at købe de unikke Hypervenom Sonho Dourado – Køb dem til kun 1619.- her.

Det er første gang Neymar får sin egen signatur støvle, men hvis han forsætter takterne, er det helt sikkert ikke den sidste gang. Det forventes som sagt, at den nye Hypervenom Sonho Dourado vil være, at finde på Neymars fødder når ottendedelsfinalerne ved VM skydes igang. Med den nye Hypervenom Sonho Dourado har Neymar ihvertfald fået det perfekte udstyr til, at skaffe Brasilien VM titlen. Om han kan vinde han gyldne drøm, med den gyldne drøm på fødderne bliver uden tvivl spændende at følge.

Tror du Neymar kan vinde VM med Brasilien i år? – Og hvad synes du om den nye Nike Hypervenom Sonho Dourado?

Læs også anmeldelsen af Nike Hypervenom 3 her