For en uge siden tog OB afsked med cheftræner Kent Nielsen. Dermed er klubben på jagt efter en ny træner. Nu kan den lokale avis, Fyens Stiftstidende, fortælle, at den tidligere SønderjyskE- og Hammarby-træner, Jakob Michelsen, er den største favorit til at overtage jobbet hos fynboerne.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Den 37-årige træner har været til jobsamtale i klubben i fredags, og Sport Fyn erfarer, at det er meget tæt på, at OB kan offentliggøre ansættelsen af Michelsen.

Michelsen har været den største favorit til jobbet, lige siden Kent Nielsen blev fyret den 21. maj.

Den tidligere SønderjyskE-træner har været arbejdsløs siden januar, hvor han blev fyret fra sit job hos svenske Hammarby.

Læs også: Officielt: Skadet Real Madrid-spiller bliver klar til VM

På trods af glimrende resultater, gik det ikke hos svenskerne. Flere spillere følte sig utilfredse med danskerens ledelsesstil, og nogle har endda udtalt, at de skulle være blevet mobbet af Michelsen.

Jakob Michelsen havde – i hvert fald ikke officielt – problemer med truppen i SønderjyskE, hos hvem han også vandt sølv med i 2016.

Foruden SønderjyskE og Hammarby, har han også haft trænerjobbet hos Skive IK.

Læs også: Laudrup færdig i Qatar: Det skal han lave nu

OB sluttede noget skuffende sæsonen af med et samlet nederlag på 4-6 til AGF, og endte dermed som nummer 10 i rækken.

Søndag spillede man træningskamp ude mod Korinth, hvor man vandt med 9-2.

Den 18. juni møder OB-spillerne atter ind til træning. Og hvem ved? Måske kan det være, de får selskab af Jakob Michelsen.

Læs også: Real til andre klubber: Her er prisen på Bale