Manchester United har fået at vide, hvad de skal slippe, hvis de pønser på at hente Gareth Bale her til sommer. Og de skal lægge en rekordsum, såfremt waliseren skal væk fra Real Madrid.

Bale blev indskiftet i lørdagens Champions League-finalen, og her var der tale om en super-sub-præstation af waliseren.

Ene og alene sikrede han Real Madrid trofæet, blandt andet takket være et sensationelt saksespark, uden nogen chance for Loris Karius i Liverpools mål.

Læs også: Medie: Premier League-klub vil have Delaney

Umiddelbart efter, har Bale tilranet sig stor interesse fra et væld af klubber rundt om i Europa.

Han har også selv udtrykt ønske om et skifte, eftersom hans spilletid hos Los Blancos i denne sæson har været ret begrænset.

Læs også: UEFA: Her er de 18 bedste spillere i Champions League i denne sæson – ingen Liverpool-spillere med

Til BT Sport, fortalte han følgende efter kampen.

– Jeg er sikker på, at vi vil sidde os ned omkrign et bord, og se, hvad der er bedst for mig. Personligt føler jeg, at jeg skal have spilletid hver uge, og det har jeg ikke fået.

– Jeg har gjort det godt, scoret mange mål, men jeg har ikke spillet så meget, som jeg gerne ville. Så derfor skal vi overveje, hvad vi vil, her i sommerens løb.

Læs også: Brasilianer er ankommet til Manchester: Det er et spørgsmål om tid

Og nu kan Daily Star melde, at Real Madrid gerne vil holde på waliseren. Derfor vil de kun tillade et skifte, hvis der bliver budt £200 millioner.

Dermed vil der være tale om en rekord, idet den nuværende rekord besiddes af Neymar. Brasilianeren skiftede fra FC Barcelona til PSG for £198 millioner.

Det kan vise sig, at transfersummen, som Real Madrid beder om, er nok til at skræmme Manchester United væk. Det på trods af, at Bale selv har udtalt, at Old Trafford er hans foretrukne destination, såfremt han skulle forlade Bernabeu.

Læs også: Efter besøg på hospital: Så længe er Salah ude