Adidas fodboldstøvler barberer endnu engang vægt af deres støvler. Hvis du er en stor fan af Adidas Predator, men synes at støvlen vejer lidt for meget, så er Adidas Predator Crazylight helt sikkert noget for dig. Adidas Predator Crazylight er hele 82 gram lettere end den normale Predator Instinct. Støvlen forener letvægt og kontrol i én perfekt fodboldstøvle.

Adidas Predator Crazylight forener letvægt og kontrol

Man skulle måske tro, at støvlen ville blive dårligere når den tabte 82 gram, men det er bestemt ikke tilfældet med Predator Crazylight. Tværtimod så er støvlen blot blevet endnu bedre. Den nye Predator Crazylight er lettere og hurtigere end nogen anden Predator model. Predator Crazylight er den første Predator model der bevæger sig under 200 gram siden Predator LZ II SL. For at være helt præcis, så vejer Predator Crazylight vanvittige 193 gram!

Overdelen er stadigvæk lavet af det komfortable Hybridtouch materiale. Det er blevet slebet ekstremt tyndt på denne Predator Crazylight og på den måde har støvlen bl.a. tabt nogle gram. Den tyndere overdel giver en endnu bedre komfort og ikke mindst en meget præcis boldføling. Predator Crazylight er også udstyret med de samme gummizoner, som man ser på den normale Preadtor Instinct.

Det er dog ikke overdelen, som er den største grund til Predator Crazylights store vægttab. Man skal primært kigge mod sålen for, at finde grunden til vægttabet. Predator Crazylight har nemlig fået skiftet den normale Control Frame ud med en Sprint Frame som vi bl.a. kender fra Adizero. Adidas har været langt omkring på Predator Crazylight for, at skære nogle gram af den og selv indlægssølen er blevet slebet ultra tynd, så den vejer mindst muligt.

En støvle der kombinerer kontrol og letvægt helt perfekt – Find Predator Crazylight her.

Predator Crazylight er næsten den perfekte kombination mellem kontrol og letvægt. Den kommer i en frisk lyserød og hvid farvekombination, og man har for alvor chancen for at spille i en helt unik støvle, hvis man køber sig et par Adidas Predator Crazylight.

Nedenfor kan du se fodboldstøvler fra konkurrenterne:

Puma fodboldstøvler

Nike fodboldstøvler