Bedst som man har hørt om anekdoterne fra EM-slutrunden i 1992, hvor det danske landshold var et smut forbi McDonald’s, og sidenhen gik hen og vandt turneringen kan det måske snart ske igen.

Af Anders Lang Jensen

 

Den italienske manager Claudio Ranieri overtog i denne uge jobbet som manager for Fulham. De fleste husker ham nok for jubelsæsonen i Leicester, hvor de overraskende tog det engelske mesterskab i 2016. Et vaskeægte mesterstykke af manageren som for altid vil blive husket.

VANVID: Dansk klub var millimeter fra PSG-stortalent denne sommer!

Dengang lovede han holdet pizza, hvis de kunne holde nullet i en kamp, som også kom i en kamp mod Crystal Palace. Nu vil han prøve på at lave det samme trick i Fulham. Men han tror, at der skal noget lidt andet til. Fastfood er dog stadig temaet.

 

UTROLIGT: Dansk stjernefrø på Barcelonas ønskeliste!

Det gjorde han klart ved præsentationen af ham, hvor han skulle fortælle, hvordan han ville puste liv ind i holdet. Og bedst som man kender den muntre italiener leveret han igen et kongecitat.

”Pizza er ikke nok nu. Jeg er nødt til at love dem noget meget større. Det er bedre for alle, at vi tager på McDonald’s”, lyder det fra italieneren, der altid er frisk på en kæk bemærkning på de mange obligatoriske pressemøder forud for de mange kampe i sæsonen.

Måske er det heller ikke nogen dum idé. Man kan eventuelt bare se, hvordan det gik det danske landshold ved EM i 92 efter, man tog ind på McDonald’s under slutrunden i Sverige.

Derudover slår Ranieri fast, at han tror på sine spillere, og at han kommer til at lægge vægt fra kampånd og fællesskab i kampen mod nedrykning.

Snart tilbage: Nasri gennemgår lægetjek i PL-klub!