Kevin Strootman fortæller i et interview, at hans tidligere holdkammerat, Mohamed Salah, ignorerer alle hans opkald forud for deres genforening i semifinalen i Champions League. Samtidig advarer hollænderen Liverpools topscorer, og fortæller, at Roma har specielle taktikker for at stoppe den målfarlige angriber.

LIVERPOOL, ENGLAND – APRIL 04: Mohamed Salah of Liverpool celebrates after scoring his sides first goal during the UEFA Champions League Quarter Final Leg One match between Liverpool and Manchester City at Anfield on April 4, 2018 in Liverpool, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den hollandske landsholdsspiller spillede sammen med Liverpools topscorer i to sæsoner i Serie A, og er imponeret over egypterens betydning for The Reds, siden skiftet til Anfield sidste sommer.

– Salah er helt sikkert den farligste spiller i verden lige nu. Vi kommer ikke til at være venner på banen, fortæller Strootman til La Republicca.

– Jeg har prøvet at ringe til ham på det seneste, men han tager ikke sin telefon. Jeg tror, han har skiftet nummer seks gange. Jeg vil skrive til ham efter semifinalen.

LÆS OGSÅ: UEFAs præsident: Disse spillere kommer til at tage over efter Ronaldo og Messi

– Jeg er ikke overrasket over, hvor godt det går ham. Men jeg er alligevel overrasket over, hvor nemt det er for ham at score, og hvor selvsikker han er foran målet.

– Her (i Roma, red.) gjorde han et fantastisk stykke arbejde. Han kreerede masser chancer, men brændte også en del, især alene med målmanden. Jeg er overrasket over hvor mange mål han har scoret indtil videre, men ikke over hvordan han spiller.

– Hos os var han et sandt mareridt for modstanderne, og i England er han det samme.

LÆS OGSÅ: Journalist: Der er én spiller på Liverpools hold, som Roma frygter mere end Salah

Romas træner, Eusebio di Francesco, indrømmer, at han er bekymret for den ravage, Liverpools forreste tre kan skabe, men udtaler også, at han vil gøre alt for at frustrere Jürgen Klopps mandskab på Anfield.

– Vi møder et hold, som har mere fart over feltet end Barcelona, og den trussel bliver vi nødt til at stå imod.

– Liverpool er et hold med en masse kvalitet. Det har de også bevist i denne sæsons Champions League.

LÆS OGSÅ: Dani Alves: Jeg ville vende tilbage til Barcelona, hvis de bare gjorde dette

– Vi kommer ikke til at stille os ned og bare forsvare et resultat hjem. Det er altid min mening at kigge fremad.

Roma-spillerne trænede ikke på Anfield om mandagen. I stedet for besøgte de Hillsborough-mindespladsen, hvor kaptajn, Danielle de Rossi, lagde blomster til ære for de 96, som omkom i forbindelse med tragedien på Hillsborough den 15. april 1989.

LÆS OGSÅ: Officielt: Dortmund vil forlænge lejeophold for Chelsea-spiller