Arsenal-fans må være helt ekstremt trætte af Chelsea. Selvom Chelsea er inde i en svær periode, kan Arsenal stadig ikke formå at vinde over Chelsea. Her er nogle af de sjoveste tweets omkring kampen i søndags. 

I denne sæson kæmper Chelsea for at undgå nedrykning, mens Arsenal er med helt i toppen af Premier League. I søndags skulle de to så møde hinanden på Emirates Stadium, i en kamp, Chelsea få måneder forinden havde fundet. Hævnen var altså sød for Arsene Wenger og co. Eller også så var den det ikke.

Kampen var et ‘must win’ for Arsenal, da både topholdene Leicester og Spurs vandt, mens titelaspiranterne fra Manchester city delte point. Presset var derfor enormt på The Gunners, mens The Blues kunne spille med frie tøjler, da de næsten ikke kan gøre mere galt, end de allerede har gjort.

1-0 og sure Arsenal-fans

18 minutter inde i kampen blevChelsea-angriberen Diego Costa spillet fri, men Arsenal-forsvareren Per Mertesacker gik bersærk og fældede den spanske angriber. Rødt kort og presset på resten af Arsenal-mandskabet var større end nogensinde før.

5 minutter senere kunne de medrejsende Chelsea-fans så juble, da de kunne se selvsamme Costa score på et indlæg fra Branislav Ivanovic på højrekanten. The Gunners formåede aldrig at komme tilbage i kampen og måtte i sidste ende sig sig besejret af Chelsea for anden gang i denne sæson. For at putte endnu mere salt i såret, så har Arsene Wengers mandskab ikke scoret mod Guus Hiddinks forsvar i 572 minutter i træk, i Premier League.

Se nogle af de sjoveste tweets herunder:

https://twitter.com/ArsenalEdits/status/691318709734998022?ref_src=twsrc%5Etfw

Læs også: Afsløret: Disse to United-spillere er utilfreds med van Gaal

Læs også: Super Mario skal til England igen – og det er ikke Liverpool