Det er efterhånden alment kendt, at spanske Real Madrid er brændt varm på Chelseas belgiske superstjerne Eden Hazard. Igennem de sidste mange transfervinduer har den spanske storklub forsøgt at hente offensivstjernen, men fortsat uden held.

Af Anders Lang Jensen

 

Efter sommerens dramatiske afsked med portugisiske Cristiano Ronaldo har spanierne manglet den målscorer, som Ronaldo var i den spanske hovedstad og nu fortsætter ufortrødent i italienske Juventus. Real Madrid kæmper stadig en kamp for at hente deres ønskespiller – hans navn er Eden Hazard.

Økonomisk kræver det store muskler at gøre Chelsea tilfredse for at sælge deres ubestridt største stjerne i klubben. Chelsea er blandt de rigeste klubber, ikke bare i England men i hele verden. Og derfor kan en byttehandel friste på en anden måde, så det ikke bare er flere millioner i klubkassen.

Massiv byttehandel på plads: Higuain skal til Chelsea

 

Den mulighed forsøger Real Madrid sig i hvert fald med. Hele to spillere er spanierne klar til at sende mod Chelsea for derimod at sikre sig belgiske Eden Hazard den anden vej. Ifølge det spanske medie El Espanol drejer det sig om de to spillere Mateo Kovacic og Isco, som Madrid vil smide i bytte.

Den kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic befinder sig allerede i Chelsea i denne sæson, som han tilbringer på lån. Men spanske Real Madrid ejer stadig midtbaneprofilen. Lejeopholdet har været en succes, og både Chelsea og spilleren selv ønsker at gøre tilværelsen i London permanent.

MONSTER-BYTTEHANDEL: Özil skal til Real Madrid

 

Spanske Isco er ude i kulden for tiden hos Real Madrid, og et skifte væk fra storklubben kan komme på tale. Pep Guardiolas Manchester City har stor interesse i den tekniske midtbanestjerne. Men ønsker Real Madrid at hente Eden Hazard, virker en handel med Chelsea særdeles oplagt.

Kontraktforhandlingerne mellem belgiske Eden Hazard og Chelsea er angiveligt stoppet igen, efter parterne har forsøgt sig med en ny forlængelse. Derfor kan en situation, hvor Chelsea sikrer sig to profiler til holdet, virke som et godt udgangspunkt for englænderne.

STJERNE-BYTTE: Mbappé til Barcelona og Coutinho til Paris