MANCHESTER, ENGLAND – APRIL 27: (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Manchester United har haft nogle af de bedste midtbanespillere igennem tiden. Deres midtbane har huseret spillere som Roy Keane, Paul Scholes, Bryan Robson og Michael Carrick, dette er blot for at nævne nogle få af dem. I nyere tid er pladserne i hændernde på spillere som Paul Pogba og Marouane Fellaini.

Af Nico Qazi

Sidstnævnte var igår med i Manchester Uniteds kamp imod Manchester City og har siden været under massiv kritik fra fansene endnu igen. Fellaini måtte tage til takke med et tidligt bad, da han valgte at nikke Manchester City-profil Sergio Agüero en skalle som sendte argentineren i græsset.

Kampen endte ‘heldigvis’ for Fellaini uafgjort i en målløs affære, men det har ikke stoppet Manchester Uniteds fans fra at kræve hans hovede på en pind. Fellaini blev hentet af den tidligere Manchester United manager, David Moyes i 2013 fra Everton og blev dengang sammenlignet med United-legenden Roy Keane.

LÆS OGSÅ: NEDTUR FOR MOURINHO OG CO.

David Moyes var udvalgt af en anden klublegende til at overtage tøjlerne i Manchester United, Sir Alex Ferguson for at være helt præcis og levede ikke op til forventningerne i Manchester United, noget som ifølge en del Manchester United-fans afspejler sig i Fellainis spil.

Andre vil mene at Fellaini ikke får den chance som Moyes heller ikke fik, og kræver at andre fans bakker op om den 29-årige midtbanekriger, der er sågar få fans der har forsøgt at forsvare hans røde kort og mener at Sergio Agüero selv hoppede op i hovedet på Fellaini for så at filme sig til en situation der endte dårligt for United-spilleren.

LÆS OGSÅ: FAVORITTER TIL ÅRETS SPILLER I LEAGUE 1

Fellaini har sjældent været manden der har ladet sig påvirke af medierne og deres pres og har oftest trænerens støtte, men engelske The Mirror melder idag ud at han har solgt sit hjem til £2.3 millioner i Manchester. The Mirror mener at dette kan tyde på et exit til den høje United-spiller.

Har Fellaini spillet sin sidste kamp for Manchester United? Smid dit svar i kommentarfeltet.