Af Anders Lang Jensen

En mand, der har været voldsomt omdiskuteret den seneste tid, er Manchester Uniteds Paul Pogba. Franskmanden har ikke kunne leve op, til det voldsomme prisskilt englænderne smed på ham og købte ham fri af Juventus i sin tid.

Paul Pogba

Nu er der imidlertid interessant nyt i dagens presse, eftersom en række store europæiske medier kan berette om en speciel klausul indbygget i Paul Pogbas kontrakt med Manchester United. Ifølge den store franske avis L’Equipe kan franskmanden skifte tilbage til Juventus for en lav pris.

LÆS OGSÅ:

Voldsomt: Liverpool henter Tottenham-stjerne til Anfield!

 

Avisen melder, at klausulen lyder på, at midtbanestjernen kan skifte til Juventus for blot 53 millioner pund. Altså en pris, der er markant lavere, end hvad United betalte til italienerne for at få fingrene i Pogba.

Pogba United

Franskmandens nuværende formkurve sætter gang i spekulationerne omkring fremtiden hos Manchester United på Old Trafford. Netop i denne dårlige periode for Pogba kommer rygterne om denne fuldstændigt vanvittige klausul.

LÆS OGSÅ:

VILDT: Manchester United køber dansk klub!

 

Det virker overraskende, at Manchester United overhovedet skulle være gået med til sådan en aftale i franskmandens kontrakt med den engelske storklub. Men L’Equipe må siges at være et respektabelt medie med kilderne i orden.

Og den franske avis kan altså berette om denne klausul, der kan sende Pogba tilbage til Juventus, for en pris, italienerne sagtens kan betale for at hente deres tidligere stjerne tilbage. Rygter i den seneste uge har dog også sendt Pogba i retning af Real Madrid. Det kan altså ende ud i en transferkamp omkring den franske stjerne.

LÆS OGSÅ:

Arrangeres i kulissen: Coutinho vender hjem til Anfield