Af Anders Lang Jensen

En mand med noget af et CV er landet i den danske vinterkulde. Succesen er dog en helt anden snak. I stedet for at bombe mål ind for selveste Real Madrid, er det nu i stedet i Kronjylland hos Randers FC. 

Det kom som lidt af et chok, da Eero Markkannen i 2014 skiftede AIK i Allsvenskan ud med Real Madrid. For godt nok var der tale om klubbens B-hold, men det var med Zinedine Zidane som træner, at den finske angriber blev hentet til den spanske hovedstad. Det gik ikke specielt godt, og Eero Markkanen måtte en tur hjem forbi finske ROPS, inden han landede permanent i AIK igen.

LÆS OGSÅ:

Vild guide: Sådan får du uendelige penge i FIFA 18 Career Mode

 

Nu er det dog også slut, for fremover skal Eero Markkanen prøve kræfter med Superligaen iført en Randers-trøje. Kronjyderne har sikret sig den 26-årige angriber på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Michael Gravgaard hos Randers er også ganske tilfreds med dagens aftale:

”Vi er utroligt glade for at kunne tiltrække en angriber af Eeros type, som vi har manglet oppe på angriberpositionen. Det er rigtigt positivt, at vi kan tiltrække en spiller som ham, der tidligere har vist, at han kan præstere på et højt niveau, men som samtidig også er sulten efter at komme på rette kurs igen.”

LÆS OGSÅ:

Bookmakerne chokerer: Liverpool er favoritter til at hente angrebsstjerne

 

”Vi håber, at det kan blive til et lykkeligt ægteskab det næste halve år og måske også længere end det. Men nu skal han lige have lov til af falde til og komme ind i rytmerne i klubben,” siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

Det seneste halve år har han nemlig været udlejet til tyske Dynamo Dresden uden at få bemærkelsesværdigt meget spilletid. Finnen er også selv optimistisk forud for Randers-karrieren:

”Jeg er virkelig spændt på at komme i gang i Randers og være med til at få vendt udviklingen, så klubben kan komme tilbage på rette kurs. Der venter en masse hårdt arbejde forude, og jeg vil give alt, jeg har, for at det skal lykkes”, siger Eero Markkanen

LÆS OGSÅ:

Anfield kalder: Liverpool henter dansk landsholdsstjerne!