Den centrale midtbane i Brøndby spiller en stor rolle i klubbens spillestil. Diamanten på midtbanen kræver mange kræfter, og måske er der snart nyt blod til positionen hos de blå-gule.

Af Anders Lang Jensen

 

Det er ikke mange dage siden at den tidligere spiller i klubben Ebbe Sand blev præsenteret som ny sportsdirektør på vestegnen. Han skal overtage for Troels Bech, og måske kan den første spiller være i sigtekornet for Ebbe Sand.

VANVID: Dansk klub var millimeter fra PSG-stortalent denne sommer!

Brøndby har nemlig angiveligt kastet interessen ud i den næstbedste svenske række. Her har klubben fundet en 20-årig midtbanespiller, som har tiltrukket interesse. Det skriver avisen Helsingborgs Dagblad.

Det er den unge svensker Adi Nalic, som har gjort opmærksom på sig selv i klubben Landskrona BoIS, der ellers ligger nederst i SuperEttan-tabellen. Nalic har spillet 26 kampe i sæsonen for Landskrona med fem mål og otte assists til følge. Præstationerne er altså ganske pæne.

Pogba om storklub: Det er mit hjem!

Det er dog ikke kun Brøndby, der har opdaget Nalic. Også den svenske storklub Malmø FF har set sig varm på midtbanespilleren, der kan bryde sin kontrakt i Landskona allerede i november, hvis han får et ordentligt tilbud. Det kan han på grund af en klausul i sin kontrakt.

”Det er rigtigt, at der er en mulighed, både for os og for spilleren. Men i øjeblikket har ingen brudt kontrakten, og hvis Adi Nalic forlader os, håber vi, vi kan få en god pris for ham”, siger klubbens bestyrelsesformand Urban Jansson til den anden svenske avis Aftällsposten.

UTROLIGT: Dansk stjernefrø på Barcelonas ønskeliste!