Flere og flere rapporter fra Italien melder idag, at en italiensk fodboldklub er blevet solgt for den vanvittige sum af €1. Omregnet til danske kroner er det sølle 7,5 kroner. Det er penge, som man normalt ville bruge på en mars bar eller en anden småting.

Parma_FCDet er ifølge rapporterne den italienske klub, Parma FC, der er blevet solgt. Parma har igennem de seneste år været i stor krise både sportsligt og økonomisk og derfor har ejerne valgt, at de vil have klubben solgt hurtigst muligt. Derfor har de valgt, at sætte den til salg for den vanvittige pris af 7,5 kroner.

Parma ligger i øjeblikket på en sidste plads i Serie A og de har hele 10 point op til stregen. De er altså derfor næsten dømt til at rykke ned, men derfor er 7,5 kroner alligevel en fuldstændig absurd pris. Det er eftersigende den såkaldte, Mapi Group, der har valgt at købe klubben.

Vidste du at…

På fodboldspilleren.dk kan du finde information om mange andre ting end klubber. Du kan blandt andet finde informationer om fodboldstøvler, hvor der er et særligt fokus på Nike fodboldstøvler, Adidas fodboldstøvler og Puma fodboldstøvler.