Af Anders Lang Jensen

I morgen brager de to klubber sammen i den engelske Premier League. Chelsea møder selvfølgelig Manchester United, og på transferfronten mellem klubberne er der faktisk også interessant nyt.

Ifølge engelske bookmakere er klubben på Stamford Bridge faktisk favoritter til at hente Manchester Uniteds offensivprofil Marcus Rashford til den engelske hovedstad. En oversigt over alle klubber er Chelsea altså den mest sandsynlige.

LÆS OGSÅ:

Voldsomt: Liverpool henter Tottenham-stjerne til Anfield!

 

Siden Alexis Sanchez skiftede til Manchester United, har den unge englænder ikke været fast mand for Manchester United og har haft længere til grønsværen end normalt. Det kan åbne op for en ny fremtid for guldfuglen med fart i støvlerne.

Det kan koste United på den længere bane, at man hentede Alexis Sanchez til Old Trafford, for det kan altså få Marcus Rashford til at søge mod nye veje inden længe. Måske til sommer hvor hans agent kan forsøge at lande et skifte muligvis til Stamford Bridge.

LÆS OGSÅ:

VILDT: Manchester United køber dansk klub!

 

I vinterens transfervindue i år forsøgte Chelsea at hente en angriber til klubben med engelsk pas. Navne som Peter Crouch og Andy Caroll blev nævnt, men i stedet hentede man fransk blod til offensiven i form af Arsenals Olivier Giroud.

Marcus Rashford blev slet ikke nævnt i den engelske presse som et muligt navn, men til sommerens transfervindue kan dagsordenen måske se anderledes ud. Bookmakerne har i hvert fald gennem deres kilder, og mavefornemmelser, en tro på Rashford til Chelsea.

De fem klubber, som er højest på listen over favoritter til at hente Rashford, er fra øverst rækkefølge: Chelsea, Real Madrid, Tottenham, Barcelona og Liverpool. En fremtid i det engelske ligner altså stadig, hvad der kommer til at ske for den unge angriber.

LÆS OGSÅ:

Arrangeres i kulissen: Coutinho vender hjem til Anfield