En række medier har her til eftermiddag skrevet om, at Wolverhampton-spilleren, Ruben Neves, angiveligt er i Liverpool for tiden.

Som bare 18-årig var Ruben Neves en fast bestanddel af det portugisiske mandskab, Portos startopstilling. Nu er han rykket videre mod Wolverhampton Wanderers i Championship, som for nylig skaffede sig oprykning til Premier League. Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images

Neves, som er en 21-årig central midtbanespiller, lavede sidste sommer et chokerende skifte, da han skiftede Porto ud med Wolverhampton for omkring 16 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Har Klopps højre hånd forladt Liverpool? Her er sandheden

Den teknisk dygtige portugiser, som forventes at udgøre en nøglerolle på landsholdet til VM i Rusland denne sommer, har bestemt levet op til sit prisskilt i Wolverhampton. Her har han nemlig været en vital spiller i klubbens vej tilbage til Premier League.

LÆS OGSÅ: Neville: Her er de bedste spillere i Premier League i hver sin kategori

Indtil videre i denne sæson, står Neves noteret for 41 ud af 45 ligakampe, mens han har bidraget med seks mål og en assist.

LÆS OGSÅ: VILDT: Real Madrid skiller sig af med tre spillere for at få råd til Salah

Derfor er det ikke nogen overraskelse, at de større klubber også har snuden ude efter ham. Blandt andet var Liverpool og Chelsea meldt på banen, inden han foretog sig et chokerende skifte til Championship sidste år.

LÆS OGSÅ: U-vending: Liverpool-stjerne bliver måske alligevel i klubben

Holdet, som i denne omgang har været mest nævnt i forbindelse med et muligt skifte for den tidligere Porto-spiller er Liverpool. The Reds har søgt efter forstærkninger i midten af banen, og her passer Neves perfekt ind.

LÆS OGSÅ: Medie med vildt rygte: Denne træner tager over efter Wenger

Tilhængerne af Jürgen Klopps mandskab har allerede reageret på nyheden om, at Neves skulle befinde sig i Liverpool.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Her er Liverpools trup til Roma-kampen