Premier League-klubberne har tonsvis af fans verden over, det samme har fodboldspillerne, som udfører alt arbejdet på banen, men næsten ingen er fan af de stakkels dommere, som hver gang er nødt til at præstere 100 procent gennem alle 90 minutter.

Næsten hver gang dommerne har været i aktion bliver de på en eller anden måde udsat for kritik ansigt til ansigt, men også på de sociale medier. Nogle dommere har sågar rapporteret at de har modtaget hade-emails og lignende ting. På trods af alt dette, er der nogle mænd (og få kvinder), som brænder for dommerfaget og derfor bruger de hver weekend gennem 9-10 måneder om året, på at dømme fodboldkampe.

Dette er ikke noget de kan leve af, så hvad laver de omdiskuterede dommere egentlig til daglig? Og hvilken fodboldklub holder de med? Dette har sportskeeda.com i en artikel svaret på, og netop svarene bringer vi dig nu.

Læs også: Slår Premier League hold ud: FCM sensationelt videre til Europa League

Mark Clattenburg

Clattenburg.jpgMark Clattenburg er en af Premier Leagues yngste dommere. Han begyndte sin karriere som 25-årig. I 2006 skrev han historie, fordi han blev den yngste professionelle FIFA-dommer, i en alder af 30.

På trods af dette, er den engelske dommer blevet kritiseret hårdt og hårdere end sine med-dommere de seneste par år, på grund af problemer på banen. Den mest omdiskuterede situation var en sag omkring racisme mod Chelseas John Obi Mikel. Holdkammeraten Ramires påstod at have hørt Clattenburg svine Mikel til, men dette havde nigerianske Mikel altså ikke selv hørt. Dette førte, måske noget uretfærdigt, til tre-weekenders karantæne til Clattenburg.

Alder: 40 år

Favoritklub: Newcastle United

Uddannelse: Jurastuderende. Tidligere elektriker

Læs også: Liverpools 200 millioner-indkøb på vej væk

Brug piletasterne nedenfor for at komme videre til næste dommer