christian eriksen løn

Danske Christian Eriksen i aktion for Tottenham. (Getty Images)

Han er en af Tottenhams største profiler, og derfor er det også berettiget, at han tjener en formue. Der er tale om den danske fodboldspiller, Christian Eriksen, der siden 2012 – skiftet til Tottenham – har været en spiller, som man har kunnet stole på, hvad enten det var kampe i Premier League eller på internationalt niveau.

Præstationerne afspejler også hans løn, for Christian Eriksen tjener ikke mindre end 71,5 millioner kroner om året, som svarer til 5.5 millioner kroner om måneden.

Her er lidt nørdede detaljer om Eriksens løn:

  • Eriksen tjener 196.571 kroner hver dag
  • Det vil sige en timeløn på 8190 kr. for hver time i døgnet også når han sover
  • Hvert minut tjener han 136 kroner

Det er dog stadig ukendt hvor mange penge Christian Eriksen tjener i reklameindtægter, men vi formoder der også kommer en del penge den vej, da han har en kontrakt med Nike, som formodentligt giver en klækkelig sum ved siden af lønnen.

For eksempel tjener Neymar 116 millioner kroner om året, i det der betegnes som Endorsement Income – altså penge tjent via reklamer og merchandise –  mens hans holdkammerat fra Barcelona, Lionel Messi, tjener mellem 120 og 210 millioner kroner. Bemærk at der er tale om årlig indkomst.

Christian Eriksens Net Worth

Net Worth er et estimat for Eriksen samlede værdi. Vi forventer at det tal kommer til at stige over de næste par år og måske toppe om 2-4 års tid, hvorefter den vil falde lige så stille igen. I Net Worth ligger nemlig også en forventning om fremtiden, og når fodboldspillere når en hvis alder så begynder forventningen om pensionering fra fodbolden at spille ind i Net Worth.

Christian Eriksen Net Worth er 239 millioner kroner.

Læs også:

Zlatan Ibrahimovic løn

Lionel Messis Løn

Cristiano Ronaldos løn

Se også det store portræt her: Christian Eriksen