N


Fodboldudstyr der begynder med bogstavet N og fodboldprofiler med N – Denne side handler i højt grad om Nike, Neymar og Nicklas Bendtner.

Neymar – Neymar er den største stjerne på Brasiliens landshold. Han er dogså en største stjerne i den franske Ligue 1. Da Neymar skiftede fra Barcelona til Barcelona til Paris SG, var det for historiens største transfersum. Se et kæmpeportræt af Neymar Jr. med billeder, privatliv og stats.

Nicklas Bendtner  Nicklas Bendtner er det store talent som var lige ved at smide det hele væk. Skandalerne har klæbet til ham (og er selvfølgelig beskrevet i portrættet), men imponerende nok har han formået at få sparket nyt liv i karrieren. Læs alt om den danske angriber med succes i Rosenborg her. Portræt af Nicklas Bendtner med statistik og billeder.

Nike fodboldstrømper – Nike er en af verdens største firmaer, når det kommer til fodboldtøj. Og Nike fodboldstrømper er et rigtig godt eksempel på deres markedsledende position. Nike fodboldstrømper er rigtig gode strømper, og ligesom i alle andre situationer så kæmper Nike med Adidas om herredømmet, og det gælder også her Nike fodboldstrømper.

Nike fodboldstøvler – Nike fodboldstøvler er nok om noget Nikes flagskib. Der findes rigtig mange Nike fodboldstøvler og de kan løseligt deles op i modeller og produkter, der tilhører forskellige Nike fodboldstøvler modeller. Du kan læse mere om de modeller og produkter som Nike har udviklet af forskellige fodboldstøvler.

Nike Hypervenom 3 – En af de helt store fodboldstøvler som Nike har udviklet er Hypervenom.  Nike Hypervenom 3 har overgået alle sine forgængere markant – Sådan lyder dommen fra vores anmeldere om de lækre fodboldstøvler Nike Hypervenom 3. Læs anmeldelsen via det indledende link.