P


Fodboldprodukter og spillere, der begynder med P – denne alfabetiske kategori vil i høj grad være fyldt med Pumaprodukter.

Paul Pogba Paul Pogba er en fransk landsholdsspiller der spiller for Manchester United og det franske landshold. Han var en kort overgang verdens dyreste spiller, da han skiftede fra Juventus til Manchester United. Læs det store portræt af Paul Pogba med masser af billeder, stats og baggrundsviden.

Premier League trøjer – På denne side kan du finde mere om trøjer fra den bedste engelske række. Så uanset om Manchester United eller Liverpool fan eller følger de nyere topklubber som Chelsea, Manchester City eller sågar Leicester, ja så kan du finde det her.

Puma fodboldstrømper – Puma er en af verdens vigtigste tøjmærker når det kommer til fodbold. Her kan du finde de ikoniske Puma fodboldstrømper, der har den klassiske stil og kvalitet man kan forvente sig fra Puma fodboldstrømper.

Puma fodboldstøvler – Puma har naturligvis også lavet masser af fodboldstøvler. Puma fodboldstøvler har dog i mange år stået i skyggen af både Adidas fodboldstøvler og Nike fodboldstøvler, og det er egentlig ret ærgeligt for Puma fodboldstøvler er så gode, at de ikke bør stå i skyggen af andre.