Adidas fodboldstøvler er for tiden meget gavmilde med hensyn til nye lanceringer. Hvis man har fulgt med på vores Facebook side, så vil man nok have opdaget nogle billeder af en grøn/hvid Adidas Adizero. Det er efterhånden noget tid siden, at disse billeder blev lagt ud og nu kan vi endelig officielt præsenterer den nye Adidas Adizero Supernatural. Støvlen er sammen med den nye Predator Instinct Supernatural en del af Adidas’ nye Supernatural Pack.

Adidas Adizero Supernatural er for alvor klar til, at indtage Halloween med dens vilde selvlysende grønne farve. Farverne er ligesom på Predator Instinct Supernatural også Grøn/Hvid/Navy/Pink. Det er en farvekombination som i vores øjne ser utrolig skarp ud på Adizero modellen.

Adidas Adizero Supernatural er noget nær designmæssig perfektion

Vi kan ligeså godt indrømme det – Hos Fodboldspilleren.dk er vi vilde med den nye Adidas Adizero Supernatural. Støvlens nye design passer perfekt til det Adizero modellen står for. Den er lynhurtig og vanvittig skarp, og lige præcis dette udstråler denne nye farvekombination. Spillere som Diego Costa, Arjen Robben og James Rodriguez er blot nogle af de stjerner, som vil trække i den nye Adizero Supernatural.

Farverne på den nye Adizero Supernatural spiller rigtig godt sammen. Den består som man kan se af nogle lysegrønne og hvide felter, som går igen over hele støvlen. Midt på støvlen finder man de tre velkendte Adidas striber, som på denne model er lavet i en navy blå farve med pink skygge. Der har også sneget sig lidt pink farve ind på 6 af de 7 forreste knopper på Adidas Adizero Supernatural.

Back to basics efter Adidas Adizero Crazylight

Adidas Adizero Supernatural er efter lanceringen af Adizero Crazylight igen gået tilbage til alle de velkendte Adizero teknologier og materialer. Overdelen består således af Hybridtouch og Dribbletex, samt SpeedFoil i hælen for at holde vægten nede på imponerende 150 gram. Sålen er den populære og utroligt lette Sprint Frame og midterknoppen er tilbage i knopsystemet efter den ellers havde mistet sin plads på Adizero Crazylight.

Der er ingen tvivl om, at den nye Adidas Adizero Supernatural er en utroligt skarp støvle, både rent teknologisk og bestemt og designmæssigt. Vi er ihvertfald ret vilde med den nye variant af den populære Adizero model, men hvad synes du egentlig om støvlen? Fortæl os hvad du synes om støvlen i kommentarfeltet under indlægget.

Er du lige så vild med Adidas Adizero Supernatural som vi er? – Hvis du er det, så kan den forudbestilles lige her. 

Du kan også tage et kig på vores generelle overisigt over fodboldstøvler eller tage et kig på de to konkurrenters mærker nedenfor:

Nike fodboldstøvler

Puma fodboldstøvler