Afdelingen for Adidas fodboldstøvler hylder endnu engang deres absolut største stjerne, Lionel Messi. Der er ingen tvivl om at Messi er noget specielt. Han er en helt unik fodboldspiller, som helt sikkert vil blive husket som en legende i fremtiden. En legende på niveau med spillere som Pelé og Maradona – mange vil endda mene at han er bedre end dem, hvilket han nok også er. Om han så er bedre end Cristiano Ronaldo er en helt anden diskussion. I vores øjne kan de to spillere ikke sammenlignes. De er så gode på hver deres måde og vi skal bare glæde os over, at vi får lov til at se dem begge to, spille på deres allerhøjeste niveau. Du kan i øvrigt se en sammenlign af deres løn her på siden: Ronaldo løn vs Messi løn.

Adidas kunne næsten ikke ramme noget bedre tidspunkt for lanceringen af den nye Adidas Adizero Messi Mirosar10. Messi har i den seneste uge præsteret, at score 2 hattricks og så har han oveni købet brudt 2 rekorder. Vel og mærke ikke bare nogle ubetydelige små rekorder. Nej rekorderne for flest scorede mål i både den spanske La Liga og Champions League. Adidas kroner altså en forrygende Messi uge med en helt nye signatur støvle. Støvlen hylder blandt andet Messi selv, men den rummer også en særlig hyldest til hans argentinske fødeby, Rosario.

Adidas Adizero Messi Mirosar10 er helt unik og symbolsk støvle – Køb den til kun 1615.- her.

Før Lionel Messi kom til Barcelona, spillede han som så mange andre Sydamerikanske drange på gader og stræder. Det foregik i hans argentinske hjemby Rosoria, hvor han bl.a. spillede for klubben Newell’s Old Boys inden han kom til Barcelona i 2000. Bag navnet, Adidas Adizero Messi Mirosar10 ligger der i en særlig symbolik. Mirosar10 er et spil mellem tal og bogstaver. Det betyder “Mit Rosario” og tallet 10 repræsenterer Messi og den imponerende måde han har formået, at bære det prestigefyldte nummer 10 på.

Farverne på den nye Adidas Adizero Messi Mirosar10 er heller ikke tilfældige. Den orange farve repræsenterer farverne på Messis første klub, mens den grønne farve er farven på deres største rivaler. I en af Messis første betydningsfulde kampe spillede han mod rivalerne og han scorede hele 4 gange. Det var starten på historien om Messi og resten kender de fleste fodboldelskere nok.

En anden fed detalje finder man på sålen. Her er der printet et landkort af Rosario. Man har valgt at fremhæve en forladt militær base på kortet. Det var nemlig der hvor Messi sneg sig igennem et hul i hegnet, så han kunne spille fodbold med sine venner. Der ligger altså en helt del symbolik i denne unikke Adizero.

Adidas fodboldstøvler og lionel messi

Hvis man elsker fodboldudstyr og er fan af Messi, så er denne Adidas Adizero Messi Mirosar10 et must-have. Støvlens design kan måske virke lidt vildt når man ser det første gang, men efterhånden som man vender sig til det, så spiller farverne faktisk ret godt sammen.

Selve det tekniske omkring støvlen er der ikke ændret meget på. Der er dog enkelte små ændringer, der er lavet på baggrund af forespørgsler fra Messi selv. Overdelen er lavet af et enkeltlags Hybridtouch materiale, men der er ingen Speedfoil i hælen, som der er på en normal Adizero. Messi har ikke ønsket, at have Speedfoil på støvlen og derfor er det fjernet. Samtidigt så er overdelen en anelse mere ru, hvilket giver et lidt bedre greb i bolden.

Adidas Adizero Messi Mirosar10 er helt unik og symbolsk støvle – Køb den til kun 1615.- her.